Om os

Vi er Christoffersen Guld Sølv Ure

Et familieforetagende bestående af Mia Ximenez, Berit Christoffersen, Kjeld Christoffersen og Brian Christoffersen.

1. april 1996 overtog Kjeld Christoffersen butikken i Tarup Center på Rugvang 36 i Odense NV.

1. oktober 2002 købte vi butikken i Silkeborg.

1. november 2004 købte vi butikken i Esbjerg.

1. juni 2006 åbnede vi i Odense Centrum i Kongensgade 36.

Vores butikker er meget forskellige både i sortiment og kundekreds. Vi prøver at lytte til kundernes behov, så vi altid har de rigtig smykker og ure på hylderne i vores butikker. Derfor er det ikke sikkert, at man kan finde samme vare i alle forretningerne. Selvom Danmark er et lille land er vi utrolig forskellige, vi kan se det på de to Odense butikker med 7 kilometers afstand, hvor kunder og sortiment er helt anderledes.

Vi, hos Christoffersen Guld Sølv Ure, bestræber os på, at kunderne kommer i højsædet og vi har altid god tid til alle. Vi vil gerne have, at kunderne får en oplevelse, når de handler i Christoffersen Guld Sølv Ure, så en snak om seneste familiefest, barnedåb eller noget helt andet, er vi altid klar på. Vi kan jo også godt se, at det får kunderne til at komme igen og så kan snakken forsætte, hvor vi slap.

I Christoffersen Guld Sølv Ure er vi et helt team, selvom vi er 4 butikker forskellige steder i landet plus en webshop. Vi er pt 21 ansatte, hvor vi alle står sammen og løfter i flok. Vi vil yde vores bedste til at kunderne får den service og oplevelse, de ikke får andre steder.

Opskriften på det er at have tålmodighed og finde det personale, der passer ind. Vi har i dag et klasseteam i alle butikkerne og vi vil kun have at vi bliver endnu bedre. Vi har fundet ud af at ansvar og selvstændighed giver personalet mere geist til virkelig at servicere kunderne.

I Christoffersen Guld Sølv Ure forhandler vi smykkemærkerne: Christoffersen Jewellery, Toftegaard, Lapponia, Per Borup, Aagaard, Scrouples, Kranz & Ziegler, Wesselton, Julie Sandlau, Heiring, Izabel Camille, Bybiehl, Kleopatra, Støvring, Eternity, Mary, Nordahl Andersen, CarlaSerien, Trollsbeads, By S, Eva Serien, Connection, BNH, Couture, Flora Danica, Story, Saint Maurice, Lieblings osv.

I Christoffersen Guld Sølv Ure forhandler vi urmærkerne: Bulova, Ole Mathiesen, Tissot, Certina, Maserati, Skagen, Michael Kors, DKNY, Seiko, Hugo Boss, Fossil, Daniel Wellington, Diesel, Tommy Hilfiger, Gucci, Casio, Arne Jacobsen, Rosendahl, Festina, Inex, Brixon, Emporio Armani osv.

Vi i Christoffersen Guld Sølv Ure håber det har givet et lidt indblik i, hvem vi er og i skal altid være velkommen til at komme ind i butikkerne til en snak.

Med venlig hilsen

Alle os fra

Christoffersen Guld Sølv Ure