Om os

Om os

Vi er Christoffersen Guld Sølv Ure

Et familieforetagende bestående af Mia Ximenez, Berit Christoffersen, Kjeld Christoffersen og Brian Christoffersen.

1. april 1996 overtog Kjeld Christoffersen butikken i Tarup Center på Rugvang 36 i Odense NV.

1. oktober 2002 købte vi butikken i Silkeborg.

1. november 2004 købte vi butikken i Esbjerg.

1. juni 2006 åbnede vi i Odense Centrum på adressen Kongensgade 36.

Vores butikker er forskellige både i sortiment og kundekreds. Vi forsøger, at lytte til dine behov, så vi altid har de rigtige smykker og ure på hylderne i vores butikker. Det betyder, at ikke du ikke altid kan finde de samme varer i alle vores forretninger. Selvom Danmark er et lille land, er vi utroligt forskellige – det kan vi bl.a. se i vores to butikker i Odense, som med blot 7 kilometers afstand har vidt forskellig kundekreds og dermed efterspørgsler.

Som kunde hos os, kommer du i højsædet. Vi bestræber os altid på at tage os god tid til alle. Vi vil gerne have, at du får den bedste oplevelse, når du handler hos os – og en snak om den seneste familiefest, barnedåb eller noget helt andet, er vi altid klar på. Vi kan se, at det er noget, som gang på gang får vores kunder til at komme igen og så kan snakken jo forsætte, hvor vi slap.

I Christoffersen Guld Sølv Ure er vi et helt team, selvom vi er 4 butikker forskellige steder i landet samt en webshop. Vi er pt 21 ansatte, hvor vi alle står sammen og løfter i flok. Vi vil yde vores bedste, så du får den service og oplevelse, du ikke finder magen til andre steder.

Opskriften på det er at have tålmodighed og finde det personale, der passer ind. Vi har i dag et klasseteam i alle butikkerne og vi vil kun have, at vi bliver endnu bedre. Vi har fundet ud af, at ansvar og selvstændighed giver personalet mere gejst til virkelig at servicere vores kunder.

Vi håber, du nu har fået et indblik i, hvem vi er og du skal altid være velkommen til at komme ind i en af butikkerne til en hyggelig snak.

Med venlig hilsen

Alle os fra

Christoffersen Guld Sølv Ure

Indkøbskurv