Mærker

MÆRKER

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure ønsker vi at være leveringsdygtige i det bedste af det bedste, når det kommer til ure og smykker. Vi har derfor nøje udvalgt hvert enkelt mærke, som du finder her på shoppen og i vores fysiske butikker, så du er sikker på altid at kunne få god kvalitet for pengene, når du køber smykker og ure hos os.


Her på siden finder du et samlet overblik over de mærker, vi fører hos Christoffersen Guld Sølv Ure. Du er velkommen til at gå på opdagelse blandt de mange forskellige smykker og ure, som hvert enkelt brand byder på. Måske er du heldig at finde det helt rigtige smykke eller det ur, du længe har gået og drømt om?

Smykker i god kvalitet

Er du på udkig efter et fint smykke i god kvalitet, så er du kommet til det rette sted. I vores udvalg finder du smykker fra førende danske brands som Aagaard, byBiehl og Georg Jensen og mange flere.


Uanset om du ønsker dig en ny ring, en flot halskæde eller et par fine øreringe, så er der rig mulighed for at finde det med vores store udvalg af smykker. Vi har både smykker, der bærer præg af et strømlinet og helt klassisk design og vi har smykker, som udgør dekorativt blikfang med flotte farver og glimtende sten. Skulle du være på udkig efter en helt speciel forlovelses- eller vielsesring, så kan vi også her være behjælpelige med vores mange forskellige ringe i veludførte designs og god kvalitet.


Vores udvalg tæller både smykker til herrer, damer og børn, så du altid kan finde det helt rigtige smykke til dig selv, eller en du har kær. Uanset om har fundet dig et favoritmærke, eller om du er på udkig efter ny inspiration til dit næste køb, så har vi gjort det nemt for dig ved at samle vores udvalg af mærker på ét sted, så du hurtigt kan klikke dig frem til det, du er på udkig efter.


Flere af mærkerne står bag forskellige serier af smykker, som gør det muligt at skabe et gennemført look med øreringe, halskæde og ringe med samme designelementer. Vil du skabe et helt unikt og personligt look, så kan du også vælge at kombinere smykker på tværs af mærker og kollektioner.

Ure for enhver smag

Ud over smykker så kan vi også tilbyde ure fra brands med mange års erfaring med designs af ure såsom Bulova og Certina og fra nyere mærker som Picto. Mangler du lidt nyt til hjemmet, så har vi også et udvalg af vægure fra blandt andet Arne Jacobsen Watches og Seiko. Urene har et klassisk look, som gør, at de kan passe ind i enhver indretning.


Er du på udkig efter et nyt ur eller et fint smykke, så gå gerne på opdagelse i vores udvalg af smykker fra nogle af de mærker, der er specialister i at skabe ure og smykker, og som hverken vil gå på kompromis med design eller kvalitet.

Indkøbskurv