Heinzendorff SMYKKER

Som en del af Nordahl Andersen er smykkerne fra Heinzendorff kendetegnet ved et kunstnerisk, farverigt udtryk, der henvender sig til kvinder, som ønsker et unikt design. De æstetiske former og skønne farver giver et spændende udtryk, så leder du efter et smykke, der skiller sig ud fra mængden, er Heinzendorff et godt valg.

Vi er hos Christoffersen Guld Sølv Ure glade for at kunne tilbyde dette fantastiske smykkebrand, som er kendetegnet ved organiske og bløde former, hvilket også har givet brandet sit navn. Gå på opdagelse i vores flotte Heinzendorff smykker og find dit nye favoritsmykke, som sætter kulør på hverdagen og fungerer til hverdag, fest og alt derimellem eller find gaven, der glæder din mor, søster, veninde eller kone.

 

 

 

 

 

Viser 1–32 af 69 resultater

Filter

Smukke kombinationer

Med smukke sten og perler som onyx, koral og ferskvandsperler er Heinzendorff kendt for deres brug af naturlige materialer, hvilket giver et smukt og livligt udtryk i både halskæder, øreringe, armbånd og ørestikker i forskellige størrelser og længder. Her kan du vælge mellem et miks af forskellige perler i matchende nuancer, eller du kan finde smukke halskæder med den samme type perle, hvilket skaber et raffineret udtryk. Udover det skønne look, du får med perlesmykker, er materialerne samtidig utrolig holdbare, så du er sikret et smykke, der både i design og kvalitet varer mange år. Udover brugen af perler og sten skaber det danske smykkebrand en bred vifte af produkter i en kombination af sølv og guld, så du er sikret et smart udtryk, der er let at kombinere med dine øvrige smykker. Dette miks af materialer gør også, at du kan bære guld- og sølvsmykker på samme tid, da de binder de forskellige farver og materialer sammen. Ligeledes kan du i vores udvalg også finde smykker med en fin kombination af flere forskellige sten og perler i lignende toner, hvilket giver et feminint og eksklusivt udtryk og gør det lettere at binde smykker og påklædning sammen til en smukt, overordnet look.

Sammensæt dit eget Heinzendorff smykke

Er du på udkig efter et smykke udover det sædvanlige, kan du med fordel sammensætte et smukt kunststykke med de flotte dele fra Heinzendorff. Her findes både kæder, låse og vedhæng, så du kan kombinere dit helt eget smykke og sætte et personligt præg på det fine produkt. Vælg blandt sølv- og gummikæder og udsmyk kæden med alle dine favoritter for et personligt udtryk eller kombiner matchende farver og vælg til slut den dekorative lås, der indgår som en fast del af smykket og skaber et stilrent, unikt udtryk. I vores udvalg finder du en bred palette af Heinzendorff smykker, så hvad end du er til perler og sten eller et mere neutralt look, har vi noget for dig. Vi tilbyder smykker fra Heinzendorff i kulørte, naturlige udtryk samt enkle, kunstfærdige smykker, hvorfor der også er et Heinzendorff smykke til dig. Se mere her på siden eller besøg os i vores butikker i Odense, Silkeborg og Esbjerg.
Indkøbskurv