TOMMY HILFIGER URE

Først og fremmest er dette mærke verdenskendt for de store tøjkollektioner, der er karakteriseret ved et amerikansk look med et cool og klassisk twist. Tommy Hilfiger blev grundlagt i 1985 og siden da været kendt i store dele af verden som et ikon inden for tøj og senere hen også accessories som ure. Alle produkter er inspireret af den ikoniske popkultur, hvilket giver et ungt og stilrent look, der passer til det unge såvel som mere modne publikum.

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi et bredt udvalg af ure fra Tommy Hilfiger, så du let kan finde det perfekte ur til både mænd og kvinder. Gå på opdagelse i det flotte sortiment og bliv inspireret af de mange moderne designs, hvor der findes noget for enhver smag og budget eller køb gaven til ham eller hende, som du synes, skal have en fin gave i forbindelse med en større eller mindre begivenhed eller bare fordi, han eller hun fortjener en flot gave.

Viser 1–32 af 72 resultater

Filter
 • -33%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  TOMMY HILFIGER UR ROSA – 1781472

  Original price was: 1.495,00kr..Current price is: 995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -24%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  TOMMY HILFIGER UR BROOKLYN – 1782614

  Original price was: 1.695,00kr..Current price is: 1.295,00kr.. Tilføj til kurv
 • -25%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  TOMMY HILFIGER BROOKLYN BI-COL – 1782615

  Original price was: 1.595,00kr..Current price is: 1.195,00kr.. Tilføj til kurv

Bredt udvalg af Tommy Hilfiger ure

Ønsker du et moderne udtryk til en fornuftig pris, er Tommy Hilfiger et oplagt valg, hvad end du er på udkig efter en enkel model eller et mere dekoreret look. Den gode kvalitet og elegante design har medvirket til den store succes og gjort mærket med det kendte flag til en klassiker i hele verden. Det rene design går igen i alle urene, så søger du et minimalistisk ur, kan du finde de fineste modeller med neutrale skiver og stållænker for et smagfuldt, klassisk look til arbejde eller en aften i byen. Ligeledes tilbyder vi ure med læder- og gummiremme for et mere afslappet og sporty udtryk, som er ideelt i fritiden, hvad end du er derhjemme, dyrker sport eller er til familiefødselsdag. Det moderigtige brand skaber med mange års erfaring ure til enhver stil og lejlighed, hvorfor du kan finde runde og mere kantede ure med både streger, tal og prikker alt efter dine behov. Derudover kan du vælge mellem et hav af farvekombinationer, og så har du mulighed for at finde ure med ekstra features som chronograf/ stopur, der er et praktisk element i hverdagen.

Det perfekte accessory

Et ur er mere end blot et funktionelt aspekt på dit håndled - det er i ligeså høj grad et dekorativt smykke, som afspejler din personlige stil, og hvem du er. Kombinationen af funktionalitet og design er derfor et vigtigt element, når du vælger et ur, og hos Christoffersen Guld Sølv ure hjælper vi dig gerne, så du kommer hjem med den helt rigtige Tommy Hilfiger model. Med butikker i Odense, Silkeborg og Esbjerg står vores dygtige personale klar med vejledning, og har du spørgsmål, giver vi dig kompetente svar, hvilket sikrer dig det perfekte ur til dig selv, familie eller venner. Et ur fra Tommy Hilfiger er en betænksom gave, de fleste vil sætte pris på, og giver du det, får modtageren et smart kvalitetsur, som holder år efter år og med garanti vil bringe ham eller hende glæde og gode minder om dig.
Indkøbskurv