SUSANNE FRIIS BJØRNER SMYKKER

Det danske brand Susanne Friis Bjørner tog sin begyndelse i 1991 efter grundlæggeren af samme navn i mange år havde arbejdet i smykkebranchen som designer for andre brands. I dag er Susanne Friis Bjørner og hendes datter begge en del af smykkehuset, hvorfor smykkerne henvender sig til flere forskellige aldersgrupper.

Smykkerne udsendes i to årlige kollektioner, og inspirationen hertil kommer fra familiens utallige rejser i hele verden, men også København som by, hvor liv, glæde og farve er centrale elementer i designprocessen. Dette afspejles i smykkerne, som med kulørte sten og elegante designs i guld, sølv og et oxideret udtryk tilfører et stilfuldt og enkelt touch til dit tøj.

Viser 1–32 af 568 resultater

Filter

Verdenskendt design

Med sine attraktive priser, ægte sten og enkle designs er Susanne Friis Bjørner et elsket brand, og over tiden er det danske smykkehus blevet kendt i store dele af verden, hvor smykkerne sælges hos de bedste guldsmede i Skandinavien samt lækre butikker i Europa, USA og Asien. Den store succes kommer fra det populære, nordiske design, men også visninger i TV og modeblade samt den store opmærksomhed, som berømtheder i Danmark og udlandet har givet smykkerne. De lækre materialer og ædle stene er nøje udvalgt og giver smykkerne et eksklusivt udtryk. Derfor er Susanne Friis Bjørner designet en stilren tilføjelse og oplagt at bruge, uanset om det gælder arbejde eller en bytur, for smykker som disse skal bruges og ikke bare gemmes væk i smykkeskrinet. Blandt smykkerne findes både rene og mere kulørte udgaver - vælg imellem enkle guld- og sølvsmykker med sten eller sæt kulør på hverdagen og gå efter en kombination af metaller og farverige sten. Også det smukke trådmønster, der optræder på mange af de fine kreationer, er et populært valg, da det er enkelt og let. Brug et enkeltstående smykke fra kollektionen eller pift nemt dit look yderligere op med hele serien, for med smykke fra Susanne Friis Bjørner er du klædt på til enhver begivenhed - stor som lille.

Smykker til hverdag og fest

Med sit moderne udtryk er smykkerne fra Susanne Friis Bjørner velegnede til hverdag, fest og alt derimellem. Fuldend dit hverdagslook med lette øreringe og en matchende ring i din yndlingsfarve eller iklæd dig de skønne smykkeserier til en aften i byen eller bare fordi, du har lyst til at tilføre et ekstra touch af elegant, dansk design. Du kan også mikse de forskellige materialer og sætte et personligt præg på dit look, for kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan kombinere de mange skønne smykker på kryds og tværs alt efter humør og påklædning. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi et bredt udvalg af smykker fra Susanne Friis Bjørner, så du med lethed kan finde dit nye yndlingssmykke eller en smuk gave til en, du holder af. Gå på opdagelse og bliv inspireret af de kulørte sten og elegante formsprog, hvor organiske udformninger er centrale for kollektionerne, hvad end du er på udkig efter halskæder, øreringe, ringe, ørestikker eller armbånd.
Indkøbskurv