STUDIO Z SMYKKER

Studio Z er et populært dansk smykkebrand, der har begyndelsen har haft et mål om at skabe og udvikle smykker, som kan omdanne en stemning til et look. Et look der fremkalder styrke, selvsikkerhed og fryd hos den, der bærer det. Gennem sirlige detaljer og en sans for æstetik laver de smykker, der hylder dig hver eneste dag. Deres designs har den skandinaviske enkelthed, hvor naturen, lyset, det elegante og det unikke sættes i fokus. Alle smykker fra Studio Z kan kombineres på forskellig vis for et mere personligt udtryk. Studio Z står for kvalitet, innovative designs og anvendelighed. Hver kollektion har sit eget udtryk og er opkaldt efter mineraler, krystaller og ædelstene.

Viser 1–32 af 328 resultater

Filter

Enestående øreringe fra Studio Z

Alle øreringe fra danske Studio Z har fokus på de fineste detaljer og flotte former, som passer til forskellige stilarter. Studio Z er særligt glade for naturlige og organiske strukturer og former, som er med til at skabe meget personlige og tidløse smykker. Studio Z tilbyder et bredt udvalg af øreringe, der passer til enhver stil og smag. Deres kollektioner af øreringe inkluderer alt fra elegante og klassiske designs til mere moderne og unikke styles. Udvalget af øreringe fra Studio Z byder på flotte stickere i både sølv og guld med smukke sten og fine perler. Du finder også øreringe i et enkelt metallook med forskellige detaljer og designs. Studio Z har står også bag creoler og hoops, der er et populært valg blandt alle aldre. Er du mere til kædeøreringe eller øreringe med smukke vedhæng? Så kig blandt Christoffersens store udvalg og find dine favoritøreringe fra Studio Z eller se deres smukke halskæder, armbånd eller ringe.

Tidløse smykker i smukke designs

Uanset hvilken stil eller smag du har, så har Studio Z et smykke, der passer til dig. Deres kollektioner er alsidige og skabt med fokus på kvalitet og detaljer, hvilket sikrer, at du får smykker, der er værd at investere i. Sammensæt dine smykker fra Studio Z helt, som du ønsker, og få et unikt look, der emmer af personlighed og stil. Det danske smykkefirma, der blev grundlagt i 2003, er kendt for at skabe meget tidløse og stilrene smykker, hvor der kælet for detaljen. Studio Z sætter stor fokus på detaljerne, det naturlige samt de organiske og naturlige strukturer. De skaber løbende nye kollektioner i deres kreative smykkeunivers, hvor der lægges særlig stor vægt på valget af materialer. Alle smykker er stemplet med deres produktionsmærke og kvalitetsstempel, så du er garanteret smykker i ægte sølv og forgyldt sølv. Se deres fine udvalg af sticks øreringe, creoler, armbånd med vedhæng, lange halskæder, korte halskæder, hoops og smukke ringe med eller uden sten. Studio Z har så mange skønne smykker – og der er helt sikkert også en til dig.
Indkøbskurv