SIERSBØL SMYKKER

Med en lang historie er dette danske mærke et underbrand hos det velkendte smykkehus Nordahl Andersen. Siersbøl blev skabt i 1945 og er i dag kendt for et bredt sortiment af klassiske smykker, som stadig er populære i modebilledet. Udover det elegante design er smykkerne produceret i høj kvalitet og yderst holdbare, hvorfor de kan gå i arv i generationer og med et flot udtryk fuldende dit look.

Specielt er Siersbøl kendt for et bredt sortiment af ringe til enhver lejlighed. Ringene fås i guld, rødguld, hvidguld og rosaguld samt sterlingsølv med spændende kombinationer af diamanter, så du får nøjagtig den ring, du drømmer om. Smykkebrandet designer blandt andet serierne Siersbøl Wedding, Siersbøl Heart og Siersbøl Afrodite, hvori der findes både vielsesringe og smykkeserier til morgengaver, barselsgaver eller fødselsdagsgaver. Med ringe fra Siersbøl er du sikret et unikt design, så du og din partner kan få det udtryk, I ønsker og hver dag glædes og mindes en fantastisk dag og et lykkeligt ægteskab eller andre store begivenheder. Med unikke detaljer som skjulte hjerter på indersiden af ringen, der understreger kærligheden, fortroligheden og nærheden i jeres forhold, er de fine serier det helt rigtige valg til livets største dage.

Viser 1–32 af 271 resultater

Filter

Søde smykker til enhver lejlighed

Leder du efter et smykke til dig selv eller som en fin gave, kan du blive inspireret blandt de mange Siersbøl designs, som med sikkerhed bringer glæde hos den heldige modtager. Hvad end du mangler en gave til fødselsdag, konfirmation, afslutning på uddannelse eller noget helt fjerde, findes der fra Siersbøl et smykke, som udgør den perfekte gave og med garanti bringer glæde hos den heldige modtager. Skal det være et personligt smykke, er de flotte stjernetegn, hjerter eller Dagmarkors en fin gave, som kan bruges hele livet og bringe glæde, hver gang modtageren bærer det. Leder du i stedet efter et moderne smykke, er de mange fine armbånd og ørestikker i et enkelt udtryk det helt rigtige valg, da de let kan kombineres med en lang række andre smykker.

Stilrent design

De elegante smykker findes i både sølv og guld samt et forgyldt og rhodineret udtryk, hvilket betyder, der er smykker i enhver prisklasse. Derudover er de fleste designs klassiske, men nutidige smykker, hvilket Dagmarkorset, margueritten og de mange stjernetegn er bevis på. Siersbøls store sortiment indeholder også smagfulde designs som ørestikker og halskæder med sten samt guld- og sølvringe. Det flotte udvalg giver dig rig mulighed for at finde dit nye yndlingssmykke uanset din stil. Er du faldet for et af vores Siersbøl smykker, kan du let og sikkert bestille det her på siden og få det leveret, så du hurtigt kan iklæde dig et eller flere designs fra det danske smykkehus. Har du spørgsmål til Siersbøl smykkerne, kan du med fordel benytte dig af vores kompetente personale, som giver dig et professionelt svar og ud fra dine ønsker vejleder dig, så du får det helt rigtige smykke med hjem, hvad end det er til dig selv eller en fin gave til en, du holder af.
Indkøbskurv