RAYMOND WEIL URE

Raymond Weil og Simone Bédat besluttede i 1976 at tilføre en ny dimension til urindustrien med grundlæggelsen af firmaet af samme navn. Urene fra Raymond Weil opnåede hurtig stor popularitet blandt urentusiaster, og hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi stolte forhandlere af det schweiziske urbrand.

Gennem årene har Raymond Weil formået at genopfinde sig selv adskillige gange uden at gå på kompromis med brandets oprindelige DNA. Hos Raymond Weil hviler de ikke på laurbærrene, men forsøger hele tiden at arbejde mod at forny sig, så de kan leve op til de nyeste trends og tendenser.

Viser alle 2 resultater

Filter
 • -41%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RAYMOND WEIL DAME UR SHINE STÅL MED DIAMANTER

  Original price was: 17.000,00kr..Current price is: 9.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -36%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RAYMOND WEIL HERRE UR PARSIFAL STÅL AUTOMATIK

  Original price was: 15.700,00kr..Current price is: 9.995,00kr.. Tilføj til kurv

Æstetiske ure fra Raymond Weil

Urene fra Raymond Weil udgør alle små, æstetiske mesterværker, der på fineste vis forener et ergonomisk design, raffinement og modernitet. Med et Raymond Weil ur får du en følgesvend for livet. Uret egner sig derfor også godt som en gave til en særlig begivenhed, hvor modtageren med et enkelt blik på uret kan blive mindet om sin helt specielle dag. Med musikken som den helt store inspirationskilde står Raymond Weil bag ure som Nabucco, Parsifal, Maestro og Tango. Sortimentet tæller både ure til mænd og til kvinder, så alle har mulighed for at få udsmykket deres håndled med et elegant armbåndsur.  

Schweiziske ure fra Raymond Weil

Raymond Weil blev ledet af grundlæggeren af samme navn indtil hans pension i 2002. I dag ledes firmaet af hans barnebarn Elie Bernheim, der har valgt at føre firmaet videre i samme stil som sin bedstefar ved at producere ure i høj schweizisk kvalitet i en tilgængelig prisklasse. Schweiz er om noget kendt for deres produktion af ure med velvalgte materialer og af høj kvalitet. Vil du se nærmere på andre schweiziske ure, så kan vi også tilbyde ure fra blandt andet Omega, Candino og Tissot, hvor kvaliteten ligeledes er helt i top. Har du først prøvet et schweizisk ur, så vil det med stor sandsynlighed også være dit foretrukne valg i fremtiden. Et lækkert ur gør det nemt at holde styr på tiden samtidig med, at det kan bruges til at udtrykke din stil. Uanset om du er til det helt enkle, eller om du går efter det ekstravagante, så har vi hos Christoffersen Guld Sølv Ure med garanti et ur for dig. Hos Raymond Weil formår de at forene alle elementerne fra den schweiziske luksusurindustri. I fremstillingen af urene er der således et gennemgående fokus på præcision og kvalitet. Med et swiss-made ur fra Raymond Weil får du en accessory i høj kvalitet, der hurtigt bliver en del af dit outfit. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure ønsker vi, at du finder et ur, der kan bringe dig glæde hver eneste dag. Skulle du have brug for kyndig vejledning, så er du altid velkommen i en af vores butikker, hvor vores flinke personale hellere end gerne deler ud af deres ekspertise på området.
Indkøbskurv