RANDERS SØLV SMYKKER

Med en lang historie har Randers Sølv siden 1853 produceret håndlavede smykker af den bedste kvalitet. Det danske smykkefirma har gennem generationer videreført det elegante design, der i dag også omfatter smykker med brillanter, udskæringer og mange små detaljer, hvilket har øget den jyske virksomheds succes. Og det er ikke kun i Danmark, det går godt for smykkehuset, for også de nordiske naboer og andre europæiske lande er vilde med de stilsikre vindere, som forhandles i både Norge, Sverige og Østrig.

Det velkendte brand har altså slået sig godt fast i guldsmedebranchen, og det er ikke nogen overraskelse, for med den smukke finish og høje kvalitet er du sikret et solidt og æstetisk produkt, der holder mange år frem. Så er du på udkig efter et helt særligt smykke, som viser din unikke stil og tilfører et rent look, kan du med fordel se nærmere på de fine smykker fra Randers Sølv og finde din nye favorit.

Viser 1–32 af 84 resultater

Filter

Håndlavede forlovelses- og vielsesringe

Randers Sølv producerer en bred vifte af smykker til både mænd og kvinder som armringe, halskæder, manchetknapper og slipsenåle, så du let kan forkæle dig selv eller finde gaven til ham eller hende. Derudover er det danske smykkehus kendt for at designe og fremstille et stort udvalg af ringe til enhver stil og lejlighed, men især deres forlovelses- og vielsesringe er populære. Her findes alt fra den helt klassiske guldvielsesring med en blank, glat overflade, som også fås i sølv og med diamanter til en mere dekorativ model med udskæringer og påsatte detaljer, hvorfor du og din partner har rig mulighed for at finde de helt perfekte ringe. Randers Sølv designer også de fineste forlovelsesringe, så du kan gå på knæ med stil og give din kære en ring, han eller hun vil glædes over resten af livet. Uanset, hvilken type ring du vælger, er det vigtigste den smukke historie bag, og at du vil glædes over den hele livet.

Stilsikre smykker af høj kvalitet

Det funktionelle design fra Randers Sølv findes på trods af navnet også i 14 karat guld samt en kombination af de to materialer, så du kan let kan vælge den type, du allerbedst kan lide. Fælles for de mange smykker er den høje kvalitet og et raffineret design, hvori det er tydeligt at se passionen for smykkekunsten og det gode håndværk. Udover enkeltstående smykker skaber Randers Sølv flere forskellige serier, så du kan dekorere hals, fingre, ører og håndled med fine produkter og opnå et ensartet udtryk. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure tilbyder vi et fint udvalg af smykker fra Randers Sølv, hvor især de skønne sølvarmbånd spiller en stor rolle. Se nærmere på sølvsmykkerne, der med et solidt design sikrer dig et armbånd, som holder år efter år, hvad end du er til elegante lænker, faste eller leddelte armbånd. Ønsker du vejledning, står vores dygtige medarbejdere klar i vores butikker i Odense, Silkeborg og Esbjerg, så du får svar på alle dine spørgsmål og kommer hjem med det helt rigtige smykke, hvad end det er til dig selv eller en af dine kære.
Indkøbskurv