PIET HEIN

Som en af Danmarks førende mærker inden for indretning og tilbehør til boligen skaber Piet Hein klassikere til ethvert hjem. Designvirksomheden blev skabt af manden ved samme navn og ledes i dag af sønnen Hugo Piet Hein, som med stor passion viderefører sin fars kendte designs og visioner, der siden begyndelsen har præget den danske designkultur med lamper, møbler, service og meget mere. Det danske design er kendt for et stilrent, moderne udtryk, som passer til langt de fleste indretninger og fuldender hjemmet, så du får et enkelt, men yderst dekorativt look. Hvert enkelt design er skabt af de bedste materialer, men omhu for detaljen, hvilket kommer til udtryk i både formsprog og farver.

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi et bredt udvalg af bordflag, som det danske brand også er kendt for. De røde og hvide farver kan bruges i et utal af sammenhænge og begivenheder lige fra fødselsdage, jubilæer og barnedåb til konfirmationer og bryllupper – kort sagt er flaget uundværligt i de fleste typer af fejringer uanset størrelse.

Viser alle 3 resultater

Filter

Dannebrog på bordet

Det elegante, danske flag er ifølge flere historier et af verdens ældste nationalflag og kendt for sine røde og hvide farver, der i kombination giver et smukt, nationalt symbol. Dannebrog, der betyder ”danernes fane” eller ”rødfarvet fane”, er samtidig forbundet med flere forskellige traditioner og skikke, som for eksempel at flaget ikke må røre jorden, skal hejses efter solopgang og tages ned før solnedgang. Med de smukke bordflag er det let og hurtigt at dække et festligt bord, så du kan byde dine gæster velkommen og give et godt indtryk. Bordflagene fra Piet Hein er samtidig et dekorativt element på bordet og spreder glæde og smil samt fællesskab. Med sine mange anvendelsesmuligheder er et bordflag fra Piet Hein essentielt i ethvert hjem, og i vores udvalg finder du flere forskellige størrelser, så du let kan fejre dine nære og kære med stil uanset lejligheden.

Rene linjer og fine detaljer

Flagets blanke stålstel kombineret med de røde og hvide farver giver et flot udtryk og passer til flagets traditionelle udstråling og charme. Det enkle design går hånd i hånd med de gamle traditioner og klassiske stilarter, som karakteriserer ethvert produkt fra Piet Hein. Flagets knop er udformet som et superæg, mens foden er en tri-superellipse, der stabiliserer flaget og gør det let at bruge på ujævne overflader, hvad end du dækker op på morgenbakken eller skovturstæppet. Se nærmere på de flotte flag, der med de forskellige størrelser passer ind i hele hjemmet, uanset om det pynter på skænken, i vitrineskabet eller det veldækkede festbord. Du kan også overraske værten med et flot bordflag, der med garanti vil blive brugt og få en vigtig rolle i enhver fejring fremover. Eller få lavet en indgravering i form af navn, dato eller en personlig hilsen og giv det smukke Dannebrog i gave til brudeparret, konfirmanden eller ved barnedåben. Dette vil med garanti sprede glæde og minder hos modtageren om en dejlig dag, hver gang flaget er i brug.
Indkøbskurv