OLE MATHIESEN URE

Det første ur fra Ole Mathiesen blev designet i 1962, men det populære urmærkes historie går endnu længere tilbage. Indtil 1919 var det eksklusive brand kendt for lommeure og kronometre, men da Axel Mathiesen overtog virksomheden, begyndte han i samarbejde med schweiziske urfirmaer at producere ure. I 1957 tog sønnen Ole Mathiesen over og designede fem år senere den klassiker, vi kender i dag.

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi stolte forhandlere af Ole Mathiesen, som gang på gang formår at skabe unikke designs, der med elegance og enkelthed fuldender ethvert look. Derudover har det solide og veletablerede brand med det traditionelle håndværk og innovative mindset siden 2008 været udnævnt som leverandør til det kongelige, danske hof. Se mere blandt vores smukke udvalg og find din nye designfavorit eller bliv inspireret af det unikke ur, som både i udtryk og kvalitet holder mange år frem.

Viser alle 18 resultater

Filter

Ikonisk dansk design

Med fokus på kvalitet er Ole Mathiesen specialiseret i produktion af schweiziske ure, hvor også dedikationen for godt håndværk og et æstetisk udtryk spiller en væsentlig rolle. Dette ses tydeligt i det rene design, hvor intet er overladt til tilfældighederne, hvilket har medvirket til, at den danske designklassiker i dag er kendt som en af Europas fineste urmærker. Det klassiske, tidløse udtryk er afspejlet gennem farver som sort, hvid og stål, som på minimalistisk vis pryder de smukke ure. I vores brede sortiment af ure fra Ole Mathiesen kendetegner elementer som de klassiske, sorte læderremme og hvide urskiver det ikoniske design, men også lyst læder og stållænker samt grå og beige urskiver er del af vores udvalg. Dertil finder du også de raffinerede ure med urkasser i et gyldent udtryk, og så kan du vælge mellem både streger, arabiske tal samt romertal, så du får udseende og funktion, der passer til dig.

I tråd med historien

Udover et smukt design er det teknologiske aspekt en essentiel del af produktionen, som i dag også rummer automatiske, vandtætte sportsure samt dykkerure. Fælles for de moderne ure er et slankt og elegant design, hvor det sporty udtryk er kombineret med rene, skandinaviske dyder samt en historisk tråd til dengang, hvor brandet Ole Mathiesen tog sin begyndelse. Igennem årene har det danske urbrand hyldet tidligere produkter og Axel Mathiesen, hvilket har skabt nye, innovative ure, som stadig er tro mod den smukke, tidløse kvalitet. De raffinerede detaljer og den rene udformning kombineret med de seneste trends udgør et dynamisk og professionelt ur skabt ud fra gamle traditioner, men med de seneste teknologier. Leder du efter et elegant, enkelt ur af høj kvalitet, er Ole Mathiesen måske noget for dig. Besøg vores butikker i Odense, Silkeborg eller Esbjerg og se nærmere på de skønne produkter eller find gaven til ham eller hende, som bringer glæde hele livet. Vores dygtige personale står klar til at svare på alle din spørgsmål og tilbyder samtidig kompetent vejledning, så du får et ur, der matcher alle dine behov.
Indkøbskurv