NORDAHL ANDERSEN SMYKKER

Dette stærke brand blev grundlagt i 1984 og har siden da udviklet sig til at blive et anerkendt mærke med en stærk markedsposition både nationalt og internationalt. Nordahl Andersen repræsenterer i dag mere end 10 forskellige brands, hvor Nordahl Jewellery, Siersbøl og Joanli Nor er særligt populære. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure tilbyder vi flere af Nordahl Andersens brands, så du kan finde alt fra klassiske ørestikker og enkle herreringe til gaveartikler til konfirmationer, barnedåb og bryllupper.

De seneste år er mange nye produkter kommet til, og med et bredt udvalg er Nordahl Andersen et kendt brand på markedet. Eksempelvis har de vundet flere priser som ”Årets Innovatør” i guldsmedebranchen, og så har det danske smykkebrand flere gange været indstillet til ”EY Entrepeneur of the Year.” Det innovative og kreative mindset sikrer smukke produkter, og med udgangspunkt i de seneste trends og tendenser inden for smykkeverdenen skaber det danske mærke klassikere til enhver lejlighed.

Viser 1–32 af 1652 resultater

Filter

Passion for smykker

Foruden den store inspiration i markedstendenserne ønsker Nordahl Andersen også at være nytænkende og på denne vis være med til at påvirke samt skabe den danske og udenlandske smykkeagenda. Med stor passion for smykker lever virksomheden for at designe, udvikle og nytænke smykker, som et udtryksfuldt og identitetsskabende element, hvilket tydeligt ses i deres brede designstil og store udvalg. Blandt vores brede sortiment af Nordahl Andersen finder du smykker for enhver smag, hvad end du er til et moderne udtryk eller klassiske designs. Se nærmere på de populære øreringe med små sten i alle regnbuens farver eller de nutidige perlesmykker, som passer til alle aldersgrupper og fuldend dit look med de fineste detaljer, som ovenikøbet har nogle yderst attraktive priser. Udover helt enkle, nutidige designs inkluderer vores udvalg af Nordahl Andersen også klassiske smykker som guld- og sølvkæder med hjertevedhæng samt ringe, halskæder og øreringe med diamanter, safirer og smaragder, hvis du ønsker et mere eksklusivt smykke til at pryde fingre, hals og ører.

Gaver til enhver anledning

Foruden smykker har Nordahl Andersen specialiseret sig i gaver til nogle af de største begivenheder i livet. Gå på opdagelse i vores brede sortiment og find den helt rigtige gave til barnedåben blandt vores fotoalbum, billedrammer, sparebøsser, dåbsrør, sølvbestik, service og smykkeskrin, som fås i et væld af udformninger og udtryk. Udover den praktiske funktion er den fine gave et skønt minde om smuk dag, som med garanti vil bringe glæde og følge den enkelte en stor del af livet. Også til brylluppet eller konfirmationen har vi artikler som bordflag og klokker, der sætter prikken over i´et på denne specielle begivenhed. Kort sagt er Nordahl Andersen det helt rigtige brand at se nærmere på, hvis du ønsker et omfattende udvalg til enhver stil og budget uden at gå på kompromis med et smukt design og god kvalitet. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Nordahl Andersen smykker til mænd, kvinder og børn eller find den perfekte gave til en af livets begivenheder – store som små.
Indkøbskurv