MONT BLANC

Med målet om at fremstille verdens bedste fyldepen startede historien om Mont Blanc, der blev grundlagt i Hamburg i 1906 og siden da har været synonym med høj kvalitet og et luksuriøst design. Det verdenskendte brand bevæger sig inden for et bredt felt, hvor det er muligt at finde alt fra rejseartikler og høretelefoner til ure, men også lædervarer og skriveredskaber er en del af det store sortiment hos Mont Blanc, hvor de indtager førstepladsen over populære produkter.

Er du på udkig efter en pen fra Mont Blanc, byder vi på et fint udvalg af de elegante skriveredskaber. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi stolte af at være forhandler af det eksklusive mærke, der ikke bare sikrer en skriveoplevelse udover det sædvanlige, men er en investering, som kan bringe glæde mange år frem.

Viser et enkelt resultat

Filter

Solidt håndværk fra Mont Blanc

Fælles for ethvert produkt fra Mont Blanc er den høje kvalitet, hvilket også er afspejlet i brandets karakteristiske logo, som ligeledes har givet brandet det velkendte navn. I fremstillingen af de eksklusive og tidløse produkter er et solidt håndværk helt afgørende, for at du er sikret en fuldendt oplevelse. Her går de ikke på kompromis med noget, og uanset om det gælder lædervarer, skriveredskaber eller ure, er passion i højsædet. Igennem hele processen fra design til færdigsamlet produkt udfører Mont Blanc et grundigt og solidt arbejde, så du er sikret et produkt i verdensklasse. For eksempel er de sidste skridt på ethvert af Mont Blancs skriveredskaber udført i Hamborg, lædervarer i Firenze og ure i Schweiz. Den store tradition for et veludført håndværk og kvalitetsmaterialer er den dag i dag stadig et essentielt aspekt i produktionen af de klassiske såvel som innovative produkter. For hele tiden at følge med tidens tendenser og opretholde kvaliteten kræver nytænkning, og derfor er Mont Blanc ikke bange for at eksperimentere, så du altid har mulighed for at shoppe de seneste trends inden for eksklusivt tilbehør til både arbejde og fritid.

Mont Blanc til enhver smag

Det brede udvalg af smukke og ikke mindst funktionelle produkter fra Mont Blanc gør, at du kan forkæle dig selv med et helt fantastisk produkt lige efter dine ønsker og behov. Samtidig udgør en fyldepen eller kuglepen en gave udover det sædvanlige og bringer med sikkerhed glæde hos den heldige modtager. Når du skal vælge et af de eksklusive produkter som en fyldepen, kan du med fordel tage højde for følgende parametre - hvad skal den bruges til, hvor mange penge er du villig til at bruge, og hvilke behov skal den leve op til? Er du i tvivl, har vi mange års erfaring og hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige skriveredskab fra Mont Blanc. Her på siden opdaterer vi løbende vores udvalg, så du altid er sikret et samlet overblik over vores produkter, og så er det også her, du kan være heldig at finde gode priser på de eksklusive varer. Hold øje med siden eller besøg os i Odense, Silkeborg og Esbjerg.
Indkøbskurv