MASERATI URE

Luksusbrandet Maserati blev grundlagt i 1914 i Bologna, Italien og er først og fremmest kendt for eksklusive racer- og luksusbiler, men det italienske bilmærke kan også andet end at producere køretøjer. Med et enkelt og stilfuldt design er ure fra Maserati hurtigt blevet et populært produkt i hele verden, da det afspejler den store luksus og komfort, som de flotte biler er kendte for.

Det elegante udseende og grundige håndværk, der kendes fra Maseratis biler, er afspejlet i designet af deres ure, hvor den lange historie i kombination med den nyeste teknologi giver det stilfulde og klassiske look. Her er kvalitetsmaterialer og flotte detaljer en væsentlig del af urenes karakteristiske udtryk. Så leder du efter et eksklusivt herreur, kan vi her hos Christoffersen Guld Sølv Ure tilbyde en lang række dekorative ure, der pryder enhver mands håndled. Se mere blandt vores mange fine modeller og fuldend dit look med et nyt, lækkert ur.

Viser 1–32 af 51 resultater

Filter
 • -14%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  MASERATI UR ATTRAZIONE MED BLÅ SKIVE TO-FARVET – R8853151006

  Original price was: 1.695,00kr..Current price is: 1.450,00kr.. Tilføj til kurv
 • -26%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  MASERATI UR SFIDA DOUBLE LÆNDER GRØN LYNETTE – R8873640005

  Original price was: 2.695,00kr..Current price is: 1.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -21%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  MASERATI ARMBÅND I BRUNT LÆDER MED STÅL OG LOGO – JM422AVE12

  Original price was: 695,00kr..Current price is: 550,00kr.. Tilføj til kurv
 • -20%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  MASERATI ARMBÅND I STÅL OG LÆDER – JM222AVE04

  Original price was: 595,00kr..Current price is: 475,00kr.. Tilføj til kurv
 • -20%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  MASERATI ARMBÅND I BLÅ – JM222AVE09

  Original price was: 595,00kr..Current price is: 475,00kr.. Tilføj til kurv

Italiensk kvalitet

Med nøje udvalgte materialer er Maseratis ure indbegrebet af ”made in Italy”, hvor kombinationen af kvalitet, design og funktionalitet giver et produkt i verdensklasse. Inspirationen til designet findes naturligvis i Maseratis biler og både for at skabe en rød tråd fra et produkt til et andet – for eksempel er det karakteristiske gitter på nogle af bilerne overført til urene, så du får et unikt design, som skiller sig ud fra mængden. Ligeledes går den bløde udformning fra bilerne igen i urene, og så kan du finde ure med ekstraudstyr og funktioner, som går udover det sædvanlige. Fælles for urene er den karakteristiske trefork, som på forskellig vis pryder ethvert Maserati ur. Symbolet på myten om Neptun har siden det 16. århundrede vækket beundring på Piazza Maggiore i Bologna. Det ikoniske springvand med Neptun er inspirationen bag Maseratis velkendte logo, som symboliserer Bolgona, hvor Maserati blev stiftet. Derudover er treforken et billede på styrke og handlekraft og understreger i dag Maseratis eksklusive status samt deres elegance, luksus og ydeevne.

Herreure til enhver smag

Maserati skaber ure med stor diversitet i farver, udtryk og materialer, så der er noget for enhver smag. I vores store udvalg af Maserati ure har vi både de helt klassiske ure med sort læderrem og hvid urskive eller den elegante model med stållænke og sort urskive, hvilket sikrer dig et stilrent og enkelt look. Derudover finder du også ure med den populære meshlænke i et gyldent udtryk, og så inkluderer vores sortiment ligeledes ure i et tidløst, sporty look. Det giver dig god mulighed for at vælge det helt rigtige ur, hvad end du er til detaljer og farver eller et minimalistisk og rent look. Har du allerede fundet din favorit i vores sortiment af Maserati ure, kan du let bestille her på siden, og har du spørgsmål eller brug for rådgivning, står vores dygtige personale klar. Besøg vores butikker i Odense, Silkeborg og Esbjerg og få inspiration og kompetent vejledning, uanset, hvilken type ur du leder efter.
Indkøbskurv