LUND COPENHAGEN SMYKKER

Med en lang historie, som kan spores tilbage til 1858 byder det danske smykkebrand Lund Copenhagen på moderne designs og elegante smykkeserier i høj kvalitet. Blandt de eksklusive produkter findes både smykker til mænd og kvinder, så du let kan glæde venner, familie eller din partner med et elegant smykke af høj kvalitet.

Se for eksempel nærmere på de enkle herreringe, der tilfører rå detaljer og et strejf af eksklusivitet eller forkæl en helt speciel mand med smagfulde manchetknapper og en matchende slipsenål fra Lund Copenhagen. Leder du i stedet efter en gave til kvinden i dit liv, er den klassiske smykkeserie med margueritter eller de flotte Dagmarkors et stilrent valg uanset alder. Du kan også gå på opdagelse i vores minimalistiske sølvsmykker fra Lund Copenhagen og glæde hende, der fortjener en særlig gave eller give dig selv et smukt smykke, som varer resten af livet.

Viser 1–32 af 509 resultater

Filter

Eksklusivt dansk design

Hvis du ikke før nu har hørt om Lund Copenhagen, er du helt sikkert bekendt med den smukke margueritserie, som smykkemærket i 1940 var en af de første i Danmark til at producere. I fortællingen om margueritsmykket fik Kronprinsesse Ingrid ved sit bryllup en margueritbroche til minde om sin mor, Kronprinsesse Margaretha af Sverige, hvis kælenavn var Daisy - det engelske ord for marguerit. Kort efter den danske Dronning Margrethes fødsel i 1940 blev den originale margueritserie i sølv med emalje til. Bag designet stod de fremtrædende juvelerer Volmer Bahner, Bernhard Hertz og Anton Michelsen. Senere overtog Flemming Lund, grundlæggeren af Lund Copenhagen de to første og Georg Jensen den tredje, hvorfor de to virksomheder i dag begge fører det kendte design videre. Kronprinsesse Ingrids broche bar Dronning Margrethe til sit bryllup og har ligeledes arvet både navn og kælenavn efter hende. Margueritserien består blandt andet af fingerringe, halskæder og øreringe og fås i flere forskellige størrelser og farvesammensætninger. Derudover henvender det tidløse design sig til alle aldre og kan gå i arv fra generation til generation, hvorfor margueritsmykker stadig den dag i dag er et populært smykke.

Klassiske smykker

Udover den klassiske marguerit har vi hos Christoffersen Guld Sølv Ure også et bredt udvalg af det smukke Dagmarkors, som er en populær gave til både barnedåb og konfirmation. Dagmarkorset har fået sit navn efter Dronning Dagmar, som var Kong Valdemar Sejrs elskede. Hun døde i begyndelsen af 1200-tallet, og ved hendes grav i Sankt Bendts Kirke i Ringsted fandt man i 1683 det første kors, der sidenhen blev opkaldt efter hende. Ligesom margueritten kan dette smykke bruges hele livet, da det med sit lette, gyldne udtryk er en smuk detalje, uanset, hvilken lejlighed du bærer det til. Med vores store udvalg af eksklusive og klassiske smykker fra Lund Copenhagen findes der med garanti også et til dig. Vi har smykker til enhver stil, hvad end du er til det rå, enkle eller klassiske. Og synes du ikke om margueritter og Dagmarkors, byder vores sortiment også på moderne smykker og farverige designs, som tilfører liv og er velegnede til både hverdag, fest og alt derimellem.
Indkøbskurv