LOTUS URE

Det spanske brand Lotus blev grundlagt i 1980 under det velkendte Festina Group og er i dag et veletableret urmærke i hele verden. Grundlæggeren af Lotus startede handlen med ure ved et tilfælde efter en rejse til Schweiz, men det lille foretagende blev hurtigt en succes og var derfor et af de første urmærker, som blev del af Festina. Med et eksklusivt og innovativt design skaber Lotus ure i et moderne og urbant look til dig, der ønsker at skille dig ud i mængden og er bevidst om de nyeste trends både i forhold til stil og teknologi.

Vælger du et ur fra Lotus, får du derfor ikke kun et funktionelt objekt, men et produkt, hvis unikke personlighed stammer fra teknisk innovation og høj kvalitet. Gå på opdagelse i vores spændende produkter fra Lotus og bliv inspireret af smarte detaljer og funktionelle elementer eller find gaven til ham eller hende, som går op i et helt særligt udtryk, hvor farver og unikke detaljer spiller en bærende rolle.

Viser alle 5 resultater

Filter
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  LOTUS UR BØRNE ORANGE SORT

  Original price was: 598,00kr..Current price is: 299,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  LOTUS DAME UR STÅL/BRUN DOUBLE MED STEN FYLDT BESAT PÅ SKIVE OG KRANS

  Original price was: 1.198,00kr..Current price is: 599,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  LOTUS DAME UR STÅL/BLÅ DOUBLE FYLDT BESAT MED STEN PÅ SKIVE OG KRANS

  Original price was: 1.498,00kr..Current price is: 749,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  LOTUS DAME UR STÅL/ROSA DOUBLE MULTIFUNKTION MED LÆNKE

  Original price was: 1.198,00kr..Current price is: 599,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  LOTUS BØRNE UR MED RØD/SORT GUMMIREM

  Original price was: 598,00kr..Current price is: 299,00kr.. Tilføj til kurv

Funktionelt design

Udover sit smagfulde look er Lotus urene skabt ud fra de seneste teknologier og bedste materialer, hvilket sikrer dig et funktionelt design. Eksempelvis kan du på flere ure let udskifte remmen og hurtigt give dit ur et nyt, spændende udtryk alt efter dit tøj og humør, og på denne måde er det samme ur velegnet til både fest og hverdag. Ligeledes får du et solidt ur, som kan holde til lidt af hvert, så du kan glæde dig over dit Lotus ur mange år frem. Med flere af vores funktionelle, sporty ure fra det spanske mærke kan du trygt begive dig ud på en lang løbetur eller andre fysiske aktiviteter, og så er flere af urene fra Lotus vandtætte ned til både 50 og 100m alt efter dit behov. Samtidig er gummiremmene lette at vedligeholde og gøre rene, hvis de skulle blive snavsede, og så vejer de ikke meget, hvilket giver dig de optimale betingelser for at præstere i din sportsgren samt god komfort til hverdagsbrug.

Kulørte armbåndsure til hele familien

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi et bredt udvalg af Lotus ure til mænd, kvinder og børn, så hele familien er sikret et smart udtryk og høj funktionalitet. Det spanske urmærke bevæger sig inden for flere forskellige stilarter og skaber både sporty og klassiske ure til yderst rimelige priser. Vores fine udvalg inkluderer derfor farverige, stenbesatte ure og elegante, stilrene designs samt sportsure med flotte detaljer, så du med et ur fra Lotus er klar til enhver begivenhed. Til herrer tilbyder vi alt fra klassiske, minimalistiske designs, som klæder ethvert håndled til et mere dekorativt udtryk, hvor de farverige detaljer sætter et unikt præg på dit look. Dermed er det let at finde et ur, som skiller sig ud og tilfører et personligt præg, så din stil bliver helt din egen. Leder du i stedet efter et ur til kvinder, har vi en lang række dekorative ure med lænker, så du får et slidstærkt ur med helt særlige udsmykninger.
Indkøbskurv