TROLLBEADS SMYKKER

Den familieejede virksomhed Trollbeads eller Troldekugler er et succesfuldt, dansk smykkebrand med passion for kunst, kreativitet og håndværk, hvilket tydeligt afspejles i de smukke produkter, som henvender sig til både mænd og kvinder. Smykkehuset var de første til at skabe det kendte ”Bead on Bracelet”-koncept, hvorfor du med et smykke fra Trollbeads er sikret et originalt udtryk, stor mangfoldighed samt dyb passion i skabelsen af det enkelte design.

Smykkehuset har gennem flere vigtige mantraer opbygget virksomheden til det succesfulde brand, det er i dag. Som kunstnere søger de at udtrykke verdens skønhed gennem smykkerne og hermed bringe glæde til enhver, der bærer Trollbeads design. Også håndværket er et centralt element, hvorfor Trollbeads altid bruger naturens fineste materialer og fremstiller smykker af højeste kvalitet, så du får et holdbart smykke, der bringer glæde år efter år.

Viser 1–32 af 396 resultater

Filter

Skab dit eget look

Tanken bag de udsøgte Trollbeads smykker er at give dig mulighed for at sammensætte et unikt smykke, der afspejler de materialer, farver og symboler, du allerbedst kan lide. Bag konceptet er troen på, at livet er skabt af minder, øjeblikke og historier, du gennem de flotte smykker fra Trollbeads altid kan bære og have med dig. Den store samling af kugler er et bærende element i skabelsen af dit personlige smykke, som i kombination med kæder og låse giver dig et fuldendt smykke. Kuglerne er skabt med inspiration i mytologi, astrologi, eventyr, fauna og natur, så du med et bredt udvalg af fantastiske udformninger, farver og materialer kan finde alle dine favoritter. I skabelsen af dit personlige smykke er alt, du behøver gøre at vælge et smykke og en lås. Disse fås i flere forskellige udtryk, længder og størrelser, og så er du klar til at begynde din samling. Sammensæt smykket ud fra passion, minder og historier, der symboliserer de gode øjeblikke i livet eller kombiner kuglerne ud fra skønhed, farve eller lejlighed. Det kreative og legende koncept gør det muligt at sammensætte dit smykke, som du ønsker, så du hele tiden kan skille og kombinere de mange smykkedele på nye måder om og om igen. Udover de elegante kugler og tilhørende elementer er også armbånd, armringe, halskæder, øreringe og ringe en del af sortimentet.

Trollbeads smykker af højeste kvalitet

Det store fokus på et fint håndværk kommer til udtryk igennem nogle af naturens fineste materialer, hvilket skaber eksklusive smykker til enhver smag. Sterlingsølv er i produktionen af Trollbeads smykker et meget anvendt materiale, da det er smidigt at arbejde med, og det er muligt at skabe unikke udtryk som eksempelvis oxidering. På samme måde er glas et centralt element i det danske smykkedesign, hvilket giver en elegant gennemsigtighed og et farvestrålende udtryk. Derudover er også guld, ædelstene og rav samt perler, diamanter og zirkoner elementer i de eksklusive smykker. Her udvælges de smukke, farverige sten og diamanter nøje, for ingen er helt ens, hvilket sikrer et unikt udtryk og et helt særligt smykke. Se nærmere på vores smukke udvalg og skab det look, som sætter et personligt præg på resten af din påklædning.
Indkøbskurv