IZABEL CAMILLE SMYKKER

Izabel Camille er skabt af designer Kamille Vibeke Østergaard og advokat Ann Ulrich tilbage i 2008, men drives og ejes i dag af førstnævnte og hendes mor. Kamille Østergaard tegner de forskellige smykkedesigns i sin lille sketchbog, og derefter bliver de videreudviklet i samarbejde med guldsmede i Asien. Målet har fra starten være et skabe smukke og trendy smykker til rimelige priser, og det er også gældende for smykkerne den dag i dag. Izabel Camille skriver sig med deres smykker ind i den skandinaviske designtradition med høj kvalitet og stilrene designs, og det er med stor sandsynlighed det, der har gjort, at smykkerne har fundet vej til mange kvinders hjerter.

Det overordnede kendetegn for Izabel Camille smykker er, at de er eksklusive og sofistikerede og med et strejf af enkel elegance, der tilsammen giver et fuldendt smykke, som klæder kvinder i alle aldre. Kender du en, der fortjener at blive forkælet, eller skal dit eget smykkeskrin have en lille opdatering? Så vil vi anbefale dig at gå på opdagelse blandt de mange smykker fra Izabel Camille.

Viser 1–32 af 402 resultater

Filter

Feminine smykker fra Izabel Camille

Alle smykker fra Izabel Camille er tegnet i hånden, og det er blandt andet det skandinaviske lys og de klassiske geometriske former, der tages udgangspunkt i, når nye smykker skal kreeres. Med udgangspunkt i disse inspirationskilder skabes der smukke og organiske smykker, som vil klæde enhver. Izabel Camille smykker formår på fineste vis at forene det feminine og det klassiske. Udvalget af smykker er vokset støt gennem årene og tæller i dag både armbånd, øreringe og halskæder. Smykkerne fra Izabel Camille kan bruges enkeltvis, eller de kan kombineres for et personligt twist. Smykkeserierne er skabt til at udgøre en helhed, og det er derfor muligt at anvende tidligere indkøbte øreringe og halskæder fra Izabel Camille med mere end 150 vedhæng. Vedhængene kan således nemt skiftes efter humør og anledning, så du altid har det perfekte smykke ved hånden blot ved at udskifte vedhænget.

Izabel Camille smykker til hverdag og fest

Smykkerne fra Izabel Camille tæller både de helt enkle modeller til hverdagsbrug og de mere ekstravagante kreationer med mange fine detaljer, som kan sætte prikken over i’et på et festligt outfit. Hos Izabel Camille gør de blandt andet brug af organiske former som blade, blomster og buer, og det er kilden til tidløse designs, som emmer af elegance og en gennemgående kærlighed til naturen. Du kan vælge mikse smykker fra de forskellige kollektioner for et personligt udtryk, eller du kan skabe en flot sammenhæng ved at bruge flere smykker med samme former. Med Izabel Camilles smykker er der rig mulighed for at eksperimentere og finde sin helt egen stil. Med de fine smykker fra Izabel Camille kan du på fineste vis understrege din personlige stil. Brandet tæller en lang række smykker med hvert deres unikke udtryk. Hvilket af smykkerne fra Izabel Camille skal være med til at fuldende dit outfit og fremhæve din personlighed?
Indkøbskurv