INGERSOLL URE

Amerikanske Ingersoll går helt tilbage til 1892, hvor brødrene Robert og Charles grundlagde det, der i dag er en af de ældste, amerikanske urproducenter. Ingersoll-brødrene var kendte for deres innovative tankegang, og med målet om at skabe prisvenlige Ingersoll ure til den brede befolkning uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og troværdighed blev brandet snart en stor succes.

Oprindeligt var Ingersolls ure alle håndlavede, men med hjælp fra Henry Ford fik Ingersoll mulighed for at udvikle en mekanisk produktion af lommeure og armbåndsure, og herfra gik det stærkt. Så stærkt at Ingersoll begyndte at udvikle ure, der blev den første af sin salgs. For eksempel står Ingersoll bag det mindste lommeur, det første selvlysende ur, det første militærur og det første ur med verdenskendte karakterer – i dette tilfælde et ur med Disneys elskede Mickey Mouse.

Viser et enkelt resultat

Filter
  • -41%
    Tilbud! Tilføj til kurv

    INGERSOLL HERRE UR STÅL LOMMEURS KASSE MED SORT LÆDERREM

    Original price was: 3.399,00kr..Current price is: 1.995,00kr.. Tilføj til kurv

Verdenskendte kvalitetsure fra Ingersoll

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi et fint udvalg af kvalitetsure fra Ingersoll, så du kan gå på opdagelse og let finde dit nye favoritur. Brugen af de bedste materialer og et solidt og retroinspireret design er i dag det, der kendetegner Ingersoll som urproducent. Det klassiske udtryk afspejler virksomhedens lange historie, og så giver et moderne twist urene et nutidigt og smart look. Ingersoll tilbyder en bred vifte af kollektioner, der på hver sin måde ærer de to grundlæggere. Blandt andet er 1892 navnet på hovedkollektionen, som indfanger og tydeligt viser Ingersoll-brødrenes ånd og indkapsler kvalitet, nøjagtighed og prisvenlig luksus. Derudover indeholder serien Discovery en lang række funktionelle sportsure, der er skabt til en aktiv livsstil, og så er Union et samarbejde mellem Ingersoll og deres favoritbrands, hvilket skaber stor variation blandt de mange ure.

Find dit Ingersoll ur her

Et lækkert armbåndsur kan være det, der sætter prikket over i´et på ethvert outfit. Er du på udkig efter et ur, som passer til både fest og hverdag, eller leder du efter en helt speciel gave til en, du holder af, kan du med fordel se nærmere på siden her. Ingersoll laver ure i forskellige priser til både herrer og damer, så du uden besvær kan finde det perfekte match. Her på siden har vi gjort det let for dig at danne dig et fint overblik over de ure, vi tilbyder, og så kan du samtidig gå på opdagelse blandt vores mange andre mærker. Uanset, hvad du mangler, hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige. Vi har mange års erfaring med salg af ure og svarer hellere end gerne på de spørgsmål, du måtte have så send en mail til butik@christoffersenguld.dk eller ring på 66 16 32 30. Ønsker du at prøve uret på, er du også mere end velkommen til at besøge en af vores flotte butikker i Odense, Silkeborg og Esbjerg. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med at finde det ur, der lever op til dine behov og ønsker, for hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi nøje udvalgt vores sortiment, så der er noget for enhver smag.
Indkøbskurv