HOT SHOT BØRNE URE

Hot Shot er et af de førende brands inden for børneure i flotte farver, der virkelig taler til barnets fantasi og kreativitet. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi glade for at kunne kalde os forhandlere af Hot Shot børneure, så også de yngste har rig mulighed for at finde et fint ur, som de kan pynte deres håndled med og ikke mindst bruge til at få et bedre kendskab til klokken. Hot Shot urene er i god kvalitet, der sikrer en god pasform, så barnet kan have sit nye ur på dag og nat. Remmene laves både i gummi og i læder, så der kan findes det helt rigtige match, uanset hvad barnet foretrækker.

Et armbåndsur er den perfekte gave til et barn, der skal til at lære klokken. Med det på kan barnet hurtigt lære betydningen af den lille og den store viser, og ikke mindst hvornår det er tid til aftensmad eller til at komme i seng. Du kan med fordel se nærmere på udvalget her på siden, hvis du er på udkig efter det helt rigtige ur til dit barn.

Viser 1–32 af 35 resultater

Filter

Hot Shot børneure i spændende farver

Hot Shot laver børneure i et væld af skønne farver, der gør det muligt for de yngste at finde et ur i lige præcis deres yndlingsfarve. Med et ur i en fin farve vil barnet slet ikke have lyst til at tage uret af igen. Urene fra Hot Shot laves til budgetvenlige priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Søger du et Hot Shot børneur til en bestemt pris, så har du mulighed for at filtrere efter pris og dermed kun få vist de ure, som ligger inden for dit budget. Hot Shot har både ure til de helt små, der ønsker iøjnefaldende farver og sjove motiver, og de har ure til de lidt ældre børn i nedtonede farver og et mere enkelt design. Kort sagt er der noget for alle aldre og for enhver smag med vores store udvalg af Hot Shot børneure.

Find uret til dit barn her

Vores store udvalg af Hot Shot børneure gør det muligt at finde en model til drenge såvel som piger. Vi har også ure, der matcher barnets interesser, så er dit barn vild med fodbold eller biler, så vil et Hot Shot ur med et af disse symboler med garanti vække glæde. Nærmer dit barns fødselsdag sig, eller mangler du en fin julegave, så kan et Hot Shot børneur være en god og anvendelig gave, som barnet kan have glæde af hver eneste dag. Er du i tvivl om, hvilken størrelse der er den rette til dit barn, så kom gerne forbi en af vores butikker, hvor han eller hun har rig mulighed for at prøve urene på, så der kan findes det helt rigtige match.
Indkøbskurv