GEORG JENSEN SMYKKER

Georg Jensen er et brand, som de fleste danskere kender, og som i dag tæller en lang række pyntegenstande til hjemmet og et bredt sortiment af fine smykker. Georg Arthur Jensen var uddannet sølvsmed og allerede i 1904 åbnede han en sølvsmedie, som skulle vise sig at danne grundstenen til det brand, som nu er kendt over det meste af verden som Georg Jensen.

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi stolte forhandlere af en lang række smykker fra det anerkendte mærke. Udvælg din favorit blandt de mange fine modeller og få fri fragt på dit køb. Har du spørgsmål til Georg Jensen smykker, så besvarer vi dem gerne. Vi kan kontaktes via mail og telefon, og du er også altid velkommen til at kigge ind forbi en af vores butikker, hvor vi hellere end gerne tager en snak om løst og fast.

Viser alle 6 resultater

Filter
 • -44%
  Tilbud! Tilføj til kurv
 • -49%
  Tilbud! Tilføj til kurv
 • -36%
  Tilbud! Tilføj til kurv
 • -37%
  Tilbud! Tilføj til kurv
 • -42%
  Tilbud! Tilføj til kurv

Stort udvalg af Georg Jensen smykker

Hos Georg Jensen arbejder de ud fra at skabe smykker, hvor funktionalitet og skønhed går op i en højere enhed. Georg Jensen fandt stor glæde i naturen, og det har han ladet gå igen i sine smykker, som blandt andet er prydet med blomster og frodige drueklaser. Designerne hos Georg Jensen forsøger i dag at lade grundlæggerens ideer og principper smitte af på deres designs og samtidig tilpasse dem til den moderne forbruger. Det er netop forbindelsen mellem det klassiske og det moderne, som gør Georg Jensen smykkerne til noget helt specielt. Hos Georg Jensen har de en kompromisløs tilgang til kvalitet, og samtlige smykker i guld er således fremstillet af 18 karat guld, mens flere af smykkerne er prydet med flotte ædelsten og diamanter, hvilket giver dem et meget eksklusivt look.

Find dit næste Georg Jensen smykke her

Georg Jensen er især kendt for deres Daisy-serie, og smykkerne i denne serie går også under navnet margueritsmykker. De ikoniske Margueritsmykker har gennem mange år været en populær gave til konfirmanden, der kan have glæde af de dyrebare smykker i mange år frem. Men det tidløse design på disse smykker gør dem populære hos kvinder i alle aldre. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi stolte forhandlere af Georg Jensens smykker og heriblandt også et udvalg af de fine margueritsmykker fra Daisy-serien. Georg Jensen smykker kan bruges til at fuldende et elegant og stilrent look. Smykkerne er samtidig lavet i et tidløst design, som gør, at de aldrig går af mode. Derfor får du med et Georg Jensens smykke en tro følgesvend, som kan følge dig gennem livet. Vores udvalg af Georg Jensen smykker tæller både vedhæng til halskæder, øreringe, armbånd og ringe, og designet af smykkerne går fra det helt enkle og stilrene til det mere ekstravagante med mange små detaljer. Uanset om du er på udkig efter et enkelt smykke, eller du søger en hel serie, der kan bruges til at skabe et gennemført look, så kan du med fordel se nærmere på vores udvalg af Georg Jensen smykker, som byder på noget for alle.
Indkøbskurv