FESTINA URE

Festina bliver af mange forbundet med sport og særligt cykling, da de har været sponsorer for det franske cykelløb Tour de France gennem mange år. De sporty elementer går da også igen på deres udvalg af ure, som du finder et spændende udvalg af her på siden.

Festina har rødder i Schweiz, hvor det blev etableret i 1902. Med mere end 100 års erfaring med design af ure har brandet været gennem en rivende udvikling, som har resulteret i en lang række armbåndsure til både mænd og kvinder. Gå på opdagelse i vores udvalg og find din egen favorit blandt de mange flotte modeller.

Viser 1–32 af 173 resultater

Filter

Festina ure med fokus på funktionalitet

Festina laver ure til sportsudøvere, som skal kunne modstå lidt af hvert, og derfor er urene lavet af ekstremt slidstærke materialer, som sikrer et meget modstandsdygtigt ur. De nøje udvalgte materialer gør, at du med Festina får et meget alsidigt ur, som kan bruges både under sport, på arbejdet og til en festlig anledning. Festina udvider løbende deres samling af ure, og de sætter en ære at holde sig opdateret på de nyeste trends og inkorporere dem i deres designs. Er du til det glitrende og eksklusive look, så kan du med fordel tage et kig på urene fra Festinas Swarowski kollektion, som tæller en række smukke ure, der er besat med klare og farvede krystaller. Navnet Festina stammer fra det latinske festina lente, som kan oversættes til skynd dig langsomt. For Festina er rejsen lige så vigtig som destinationen, og derfor sætter de tid af til at udvikle og optimere på deres designs. Med et Festina ur er du derfor sikker på at få et veludført design med grundigt gennemtænkte funktioner. Festina har gennem tiden fundet vejen til mange urelskeres hjerter, og urene symboliserer i dag en stærk sportsånd og høj kvalitet. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har du mulighed for at erhverve dig et af de ikoniske ure til en fantastisk god pris.

Festina ure for enhver

De forskellige ure fra Festina varierer meget i deres udryk, og derfor kan de tilbyde ure for enhver smag. Så uanset om du er til det rå og stilrene look med en lænke i stål, eller du er mere til den klassiske rem i læder, så har vi et Festina ur til dig. Vores sortiment tæller både dame- og herreure, så alle har mulighed for at finde et flot ur, som vil pynte om håndleddet. Festina urene tæller både de helt klassiske modeller og ure i spændende farver som blå, grøn og rosa, så der er muligt at finde et ur til ethvert humør og ethvert outfit. Tag et kig på vores mange ure fra Festina og forkæl dig selv med et lækkert ur, som du vil få glæde af hver eneste dag. Har du kastet din kærlighed på en model, der ikke findes i vores sortiment, så kontakt os gerne. Så hjælper vi gerne med at skaffe den hjem til dig.
Indkøbskurv