CERTINA URE

Certina blev stiftet tilbage i 1888 af brødrene Adolf og Alfred Kurth. Urmærket tog sin begyndelse i den schweiziske by Grenchen, men er i dag lokaliseret i en anden schweizisk by, nemlig Le Locle. Certina har siden begyndelsen og helt frem til i dag været garant for ure i høj kvalitet til en god pris, og det er med til at gøre Certina til manges foretrukne Swiss Made brand. Du kan derfor også være sikker på, at hvert eneste ur fra Certina lever op til de strenge kvalitetskrav, der skal opfyldes, før man får lov til at markedsføre sig på at være Swiss Made.

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi stolte forhandlere af en lang række ure fra Certina. Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores store udvalg, og får du brug hjælp, så kan vi tilbyde at give dig gode råd og vejledning over mail såvel som via telefon. Derudover er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker i Odense, Esbjerg eller Silkeborg. Her kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige Certina ur for dig.

Viser 1–32 af 105 resultater

Filter
  • -27%
    Tilbud! Tilføj til kurv

    CERTINA DS PODIUM TITANIUM – C0016394408700

    Original price was: 5.500,00kr..Current price is: 3.995,00kr.. Tilføj til kurv

Flotte dame- og herreure fra Certina

Her på siden finder du vores sortiment af ure fra Certina. Certina har gennem årene skabt adskillige kollektioner af ure til både damer og herrer, og med et stort fokus på alsidighed er der hos Certina noget for enhver smag. Et Certina ur kan på fineste vis sætte prikken over i’et på ethvert outfit, og så stråler det langt væk af elegance og eksklusivitet. Med de mange forskellige modeller af Certina ure har du rig mulighed for at vælge det, der matcher din personlighed og din stil bedst muligt. Med deres ure formår Certina at forene det bedste fra nutid og fortid, og her får du et ur, som du kan have glæde af i mange årtier frem. Uanset om du foretrækker en læderrem, eller du er på udkig efter et ur med en rem i rustfrit stål, så er det at finde i vores udvalg.

Modstandsdygtige ure fra Certina

Flere af Certinas ure er lavet med det såkaldte DS Concept. Ved introduktionen i 60’erne var DS en banebrydende teknologi, og den er til stadighed i dag med til at sætte barren for ures kvalitet og holdbarhed. DS står for Double Security, og et DS-ur er ekstremt modstandsdygtigt over for slag og stød, og så er de vandtætte til et tryk på mindst 20 bar. Certinas ure er derfor et godt match til aktive personer, og urenes sporty ydre matcher desuden perfekt med denne livsstil. Certina har også gjort sig bemærket i den professionelle sportsverden gennem sponsorater af blandt andet motorsport og atletik. Med Certina får du et ur med moderne teknologi indpakket i et klassisk og yderst slidstærkt ydre. Lyder det som noget for dig? Så har du rig mulighed for at finde dit næste ur blandt vores mange fine modeller fra Certina, som vi har samlet lige her.
Indkøbskurv