CASIO URE

Casio er en elektronikvirksomhed med base i Tokyo i Japan. De står bag en række forskellige typer elektronik såsom lommeregnere, mobiltelefoner, kameraer og ure. Casio har gjort sig bemærket ved at stå bag innovative designs og gå først med nye og revolutionerende tiltag. De var således nogle af de første til at producere ure, der kunne vise tiden i flere forskellige tidszoner, og derudover har de også stået bag nogle af de første ure med termometer, barometer, kompas og GPS.

Casios popularitet har gjort, at produkterne i dag sælges i mere end 140 lande. Vil du også eje et af de spændende ure fra den japanske elektronikgigant, så har du muligheden nu. Vores udvalg af Casio ure spænder bredt, men fælles for dem alle er, at de fås til fair priser, der vil variere, alt efter hvor avanceret den pågældende model er. Tag gerne et kig her på siden og find dit næste Casio ur blandt de mange flotte designs.

Viser 1–32 af 149 resultater

Filter
 • -25%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CASIO COLLECTION BASIC – WS-1400H-1AVEF

  Original price was: 399,00kr..Current price is: 299,00kr.. Tilføj til kurv
 • -22%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CASIO G-SHOCK BASIC – G2900F-8VER

  Original price was: 898,00kr..Current price is: 698,00kr.. Tilføj til kurv
 • -25%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CASIO COLLECTION UR – WS-1400H-1BVEF

  Original price was: 399,00kr..Current price is: 299,00kr.. Tilføj til kurv
 • -20%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CASIO CLASSIC RETRO – LWS-2000H-1AVEF

  Original price was: 499,00kr..Current price is: 399,00kr.. Tilføj til kurv

Ure med retrodesign

Det retro look er mere in end nogensinde før, og med et Casio ur kan du ride med på den trendy bølge. Designet på urene bærer alle præg af et klassisk design, som lige så vel kunne have set dagens lys i 70’erne eller 80’erne. Særligt serien, der har fået navnet Retro, bærer et tydeligt præg af svundne tider. Urene fra Casio kan bæres til hverdag, ligesom de kan sætte et klassisk præg på et festligt outfit. Med Casios ure får du godt og solidt håndværk i en flot og elegant indpakning. Samtidig sætter Casio teknologien i højsædet, så du altid er sikker på at få et ur med gennemtænkte og veludførte features, som du kan få glæde af hver eneste dag.

Modstandsdygtige ure fra Casio

Casio er især kendt for deres serie af herreure med navnet G-Shock. Disse ure er lavet med henblik på at kunne modstå hårde slag og temperaturer helt ned til 20 minusgrader. I vores sortiment af Casio ure finder du også modeller fra denne serie, som kan modstå lidt af hvert, og som du trygt kan have på, når du dyrker sport og andre fysiske aktiviteter. Casio er et brand, der har banet vejen, når det kom til den teknologiske udvikling inden for ure. Her får du ypperligt japansk håndværk og innovation i særklasse. Uanset om du er til G-shocks markante look, eller du foretrækker en mere diskret model, så finder du det i vores udvalg af Casio ure. Casio leverer ure til både sportsmanden, forretningsmanden og eventyreren. Du får altid fri fragt på dit køb, når du bestiller fra Christoffersen Guld Sølv Ure. Skulle du få lyst til at prøve uret, inden du køber, så er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker. Her kan du også høre mere om de spændende funktioner, som hvert eneste Casio ur byder på.
Indkøbskurv