ARNE JACOBSEN URE

Mange kender nok Arne Jacobsen som skaberen af de ikoniske designerstole ved navn Ægget og Svanen. Men den danske arkitekt og designer står også bag en række fine ure – herunder armbåndsure til både mænd og kvinder og fine bord- og vægure. Der er derfor masser af inspiration at hente til både personlig udsmykning og dekoration af dit hjem i vores udvalg af Arne Jacobsen ure. Trods sin død i 1971, så lever hans designs stadig videre den dag i dag og med et gennemgående fokus på funktionalitet, kvalitet og et tidløst design er Arne Jacobsens ure et godt og stilsikkert valg. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi stolte af at kunne forhandle en række stilfulde ure, som er udtænkt af en af Danmarks mest ikoniske designere.

Viser 1–32 af 101 resultater

Filter

Armbåndsure i god kvalitet

Armbåndsurene er fine eksempler på, at Arne Jacobsen var en dansk designer med internationalt format. Går du på opdagelse blandt de mange flotte armbåndsure, vil du hurtigt opdage, at det minimalistiske design er gennemgående for dem alle. Urenes enkelhed gør dem til den perfekte accessory til både hverdag og fest, idet det er muligt at matche dem med det meste. Et Arne Jacobsen armbåndsur er et ur for livet. Her får du god kvalitet og et tidløst og klassisk design, som aldrig vil gå af mode. Fordyb dig i vores udvalg af Arne Jacobsen ure og find din egen favorit blandt de mange flotte designs, der alle er en essentiel del af den danske designarv.

Flotte ure til dit hjem

Ud over en række flotte armbåndsure så har du også mulighed for at finde et fint ur til dit hjem i vores udvalg af Arne Jacobsen ure. Udvalget tæller flotte bordure, som kan stilles på natbordet, hvor det vil pynte og samtidig kan den indbyggede alarmfunktion hjælpe dig med at komme op i rette tid om morgenen. Herudover står Arne Jacobsen også bag en række vægure, der byder på et tidløst udtryk, som kan bruges i ethvert rum og i enhver indretning. Er du på udkig efter et fint bord- eller vægur til dit hjem kan vi anbefale dig at tage et kig på City Hall-serien, som Arne Jacobsen oprindeligt skabte til Rødovre Rådhus, men som i dag pryder private hjem i ind-og udland. Du kan også med fordel se nærmere på Arne Jacobsens Station-serie. På trods af at Jacobsen skabte designet tilbage i 1939, så vil urene med deres klassiske udtryk også sagtens kunne bruges i det moderne hjem. Både vægure og bordure fås i mange fine farver og designs, så du har rig mulighed for at finde det helt rigtige match til dit hjem. Et Arne Jacobsen ur vil også udgøre en betænksom gave til fødselaren eller brudeparret. Her har du mulighed for at give en gave, som modtageren kan have glæde af i mange år frem, og som vil fungere som en unik påmindelse om en helt speciel dag.
Indkøbskurv