AAGAARD SMYKKER

Aagaard er et velkendt dansk smykkebrand, der står bag en lang række smykkeserier af blandt andet øreringe, smykker og halskæder. Siden grundlæggelsen i 1946 har de løbende udvidet sortimentet, således at smykkerne er helt i tråd med tidens trends. Fælles for hvert eneste smykke fra Aagaard er, at de er skabt med lidenskab for det gode håndværk og med en stor mængde hjerte. Aagaard formår at kombinere klassiske ideer med de nyeste trends, og det gør smykkerne til tidløse klassikere, som kan bruges af alle aldersgrupper. Aagaard har generelt som fokuspunkt at lave smykker for enhver, og i udvalget finder du derfor både prisvenlige smykker og de mere eksklusive modeller, som er lavet i guld og prydet med brillanter. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Aagaard smykker og find det helt rigtige smykke for dig.

14 karat Hvidguld Ringe

14 KT ETERNITY HVIDGULD 0,05CT W/PI

3.295,00DKK
5.995,00DKK

14 karat Guld Øreringe

14KT GULD ØRESTIK MED RAV

2.795,00DKK
3.295,00DKK
1.475,00DKK
2.995,00DKK
2.195,00DKK
1.795,00DKK
2.575,00DKK
Vis
Ikke på lager
1.825,00DKK
4.995,00DKK
1.595,00DKK
695,00DKK
1.995,00DKK

Eksklusivt dansk design

Aagaard er dansk design, når det er allerbedst. Ved hjælp af små detaljer formår de at skabe smykker, der kan bruges til at matche personligheden og den enkeltes stil. Det er blandt andet elementer fra naturen såsom træer og blade, der præger en stor del af Aagaards smykker. Til smykkerne bruges materialer af høj kvalitet, og de kan med fordel bruges til at bevare erindringen om store momenter i livet. Smykker fra Aagaard egner sig derfor også perfekt som en fin og betænksom gave ved dåb, konfirmation eller bryllup. Når smykket tages på, kan modtageren altid se tilbage på en af de helt store dage i hans eller hendes liv. Vi er stolte forhandlere af Aagaards Eternity-serie, som byder på klassiske ringe, øreringe og vedhæng i guld med de smukkeste brillantslebne diamanter.

Flotte smykker til damer og herrer

Aagaard sætter en ære i at lave smykker til alle. I vores brede sortiment finder du således smykker for enhver smag og til både mænd og kvinder. Ligeledes vil du have mulighed for at finde smykker til både hverdag og fest. Til herrer kan vi blandt andet tilbyde den fantastiske From Soldier to Soldier-serie, som består af en række flotte armbånd, der alle er lavet af faldskærmsline. For hvert solgt armbånd donerer Aagaard 10% af den vejledende udsalgspris til organisationen Støt Soldater og Pårørende, som yder økonomisk støtte til soldater, der er kommet til skade i tjenesten og til deres familier. Er du på udkig efter et fint smykke til dig selv, eller ønsker du at glæde en, du holder af, så finder du masser af inspiration i vores udvalg af fine smykker fra Aagaard. Skal vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige Aagaard smykke? Så kig gerne forbi en af vores butikker i Odense, Silkeborg eller Esbjerg, hvor vores flinke personale står klar til at tage imod dig og besvare de spørgsmål, du måtte have.