BNH SMYKKER

BNH er et dansk smykkefirma, som står bag klassiske guld- og sølvsmykker. BNH er særligt kendt for deres kæder, som fås i forskellige designs, længder og tykkelser. Er du på udkig efter en fin kæde, så kan du med fordel tage et kig her på siden, hvor udvalget af forskellige modeller giver dig god mulighed for at finde den helt rigtige model for dig. Nogle af kæderne kan bruges til at fuldende et fint vedhæng, mens andre vil pynte fint på halsen, helt som de er.

BNH har produceret smykker siden 1960’erne og deres mange år i branchen fornægter sig ikke. Her bliver der taget udgangspunkt i gode gamle håndværkstraditioner, og du er derfor sikker på at få et solidt og veludført smykke.

Viser 1–32 af 209 resultater

Filter

Find den rette BNH kæde til dit smykke

Mange ejer et vedhæng, som har en helt særlig betydning for dem. Det kan være et unikt arvestykke eller en gave fra en særlig person. Er du selv så heldig at have et helt specielt vedhæng, så vil en fin kæde fuldende det på fineste vis og give dig mulighed for at bære smykket helt tæt på dit hjerte. BNH har mange fine kæder, som kan sætte prikken over i’et på ethvert vedhæng. For at finde den helt rigtige kæde kan du tage udgangspunkt i vedhængets look. Små vedhæng skal gerne matches med korte og tynde kæder, mens de større vedhæng med fordel kan matches med bredere og længere kæder. Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige kæde, så er du altid velkommen i vores butikker i Esbjerg, Silkeborg og Odense, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.

Smykker med et personligt twist

ID-plader, navneplader og dog tags – kært barn har mange navne, men smykket er det samme. Selvom de oprindeligt er lavet til soldater verden over, så er de i dag blevet et utroligt populært smykke – også blandt dem, der ikke er i militær tjeneste. Her hos Christoffersen Guld Sølv Ure fører vi en række af de populære ID-plader fra BNH. Pladerne laves både i guld og sølv, så du kan finde den, der matcher din personlige stil bedst. Når du har valgt den helt rigtige ID-plade, kan du få lavet den med den gravering, du ønsker. Graverer du navnet på din udkårne eller navnene på dine børn på ID-pladen, så har du dem altid med dig, når du bærer smykket. Har du et citat, der betyder noget helt særligt for dig, så kan du også lade det pryde din ID-plade. Kun fantasien sætter grænser for, hvilket personligt præg du vil sætte på din ID-plade. Med vores udvalg af ID-plader og kæder fra BNH har du mulighed for selv at sammensætte dit helt eget unikke smykke, og med en fin indgravering kan du give den et ekstra personligt twist og dermed få et smykke, som ingen andre har. Er du i tvivl om størrelser eller har du andre spørgsmål til vores BNH smykker, så er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig hellere end gerne.
Indkøbskurv