DANIEL WELLINGTON URE

Det var mødet mellem Filip Tysander og en fascinerende britisk gentleman med en ulastelig stil, som udgjorde startskuddet til brandet Daniel Wellington. Den britiske mand havde en forkærlighed for vintage ure, som han gav ekstra karakter ved at bære dem på gamle NATO-remme, og Filip Tysander blev inspireret til at starte sit eget urbrand med inspiration fra mandens tidløse og raffinerede stil. Mandens navn var selvfølgelig Daniel Wellington.

Filip Tysander begyndte at skabe forskellige ure. Helt fra starten var det vigtigt for ham, at han selv kunne lide urene, så han kunne sætte dem i salg med stolthed og med et look, som han til fulde kunne stå inde for. Det er dette klassiske design, der til stadighed i dag præger urene fra Daniel Wellingtons ure. Søger du også et lækkert ur, der kan pryde dit håndled, så er Daniel Wellington et godt og meget anvendeligt valg, idet urene kan matches med det meste.

Viser 1–32 af 234 resultater

Filter
 • -21%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  DANIEL WELLINGTON PETIT ROSE 32 MM – DW00100471

  Original price was: 1.399,00kr..Current price is: 1.099,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  DANIEL WELLINGTON ARMBÅND STØVET ROSE – DW00400009

  Original price was: 599,00kr..Current price is: 299,00kr.. Tilføj til kurv

Populære ure fra Daniel Wellington

Urene fra Daniel Wellington har gennem de senere år opnået stor popularitet, og det tidløse design er bestemt en af de afgørende faktorer for brandets popularitet. Derudover er hver eneste rem udskiftelig, og det er derfor muligt at give uret et helt nyt look fra dag til dag. De fine ure fra Daniel Wellington kan med fordel bruges til at markere en stor begivenhed i livet såsom konfirmationen eller dimissionen. Giver du det i gave, så vil modtageren med det fine ur om håndleddet altid kunne se tilbage på en helt særlig dag i hans eller hendes liv. Ud over ure så står Daniel Wellington også bag en række flotte ringe og armbånd, som kan fuldende ethvert look.

Daniel Wellington - uret til både hverdag og fest

Noget af det, der gør Daniel Wellingtons ure til noget helt særligt, er, at de kan bruges til både hverdag og fest. Uanset om du har taget din fineste puds på, eller om du nyder en stille søndag på sofaen i et mere afslappet outfit, så vil et ur fra Daniel Wellington udgøre en fantastisk flot udsmykning af håndleddet. Daniel Wellington uret er smalt, raffineret og helt rundt. Uret er holdt helt minimalistisk og uden alt for mange funktioner, hvilket er med til at give det et klassisk og meget elegant udtryk, som er i en klasse for sig. Hos Daniel Wellington får du et ur, der stråler af elegance og stil, og som stadig fås til en pris, som de fleste kan være med på. Urskiverne fås i hvid og sort og i flere forskellige størrelser, og remmene laves i læder og i stof, så der er rig mulighed for at sammensætte et ur, der passer til din personlige stil. Og skulle du skifte mening, så er det nemt at udskifte remmen med en anden. Er det dit første Daniel Wellington ur, så kan det være svært vurdere, hvilken størrelse urskive, der er den rigtige. Har du brug for at se de forskellige størrelser på dit håndled, så er du velkommen til at besøge en af vores fysiske butikker, hvor vi kan hjælpe dig med at finde det rette match for dig.
Indkøbskurv