GAVEKORT

Er du på udkig efter en flot gave til familie, venner eller veninder? Og er du i tvivl om, hvad personen ønsker sig, skal du finde gaven til ham eller hende, der har alt, eller mangler du en god gave i sidste øjeblik? Så er et gavekort den oplagte gave, fordi du hermed giver modtageren mulighed for selv at vælge det endelige produkt, hvilket ikke kan andet end at bringe glæde.

Med et gavekort til Christoffersen Guld Sølv Ure får modtageren stor frihed til at finde det, han eller hun ønsker sig, da det kan bruges i alle vores butikker samt vores webshop. Et gavekort inkluderer også yderligere fordele – for det første skal modtageren ikke bytte gaven, og så holder det hos os, indtil det fulde beløb er opbrugt. Samtidig er det også muligt for den heldige modtager at gøre brug af gavekortet over flere omgange, hvis ikke hele beløbet bruges på samme tid, så han eller hun kan få glæde af gaven ved flere lejligheder.

Viser alle 18 resultater

Filter

Gaven til enhver anledning

Et gavekort til Christoffersen Guld Sølv Ure er et sikkert hit, for hvem vil ikke gerne gå på opdagelse i det store udvalg af smykker og ure i alverdens designs. Uanset om du skal give en gave til din farmor, veninde eller teenagesøn, har vi hos Christoffersen Guld Sølv Ure det udvalg, der gør, du nemt kan give et gavekort, så modtageren kan tilføje nye smykker til samlingen, fuldende indretningen med et vægur eller vælge det armbåndsur, som passer til hverdag, fest og alt derimellem. Med et gavekort undgår du udsolgte produkter og lange køer, og hvad end du leder efter en gave til jul, konfirmation, fødselsdag, dimission eller noget helt femte, er et gavekort til Christoffersen Guld Sølv Ure et oplagt valg.

Find dit gavekort her

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi et bredt udvalg af danske klassikere og verdenskendte brands, som producerer smykker af høj kvalitet til ethvert budget. Uanset stil og smag kan du finde et gavekort til ham eller hende, som ønsker sig et smykke eller ur, men er i tvivl om, hvordan det skal se ud, eller hvilket brand det skal være fra. Vi tilbyder danske klassikere som Ole Lynggard, Georg Jensen og Arne Jacobsen, populære brands som Casio, Festina og Hugo Boss samt eksklusive mærker som Omega, Certina og Lapponia. Se nærmere på vores mange brands og glæd en du holder af med et gavekort, som med garanti vil blive taget godt imod. Hos os kan du købe et gavekort på lige det beløb, du ønsker. Se mere her på siden og kombiner de forskellige beløb for at ramme dit budget eller besøg en af vores butikker i Odense, Silkeborg eller Esbjerg. Her står vores dygtige personale til rådighed og hjælper dig med at glæde enhver, du holder af med et gavekort til en bred vifte af eksklusive mærke og produkter. Gavekortet fra Christoffersen Guld Sølv Ure har intet udløb og kan bruges i alle vores forretninger og på christoffersenguld.dk.
Indkøbskurv