Tissot ure

Det schweiziske brand Tissot blev grundlagt i den lille by Le Locle i 1853, og hurtigt blev det populære brand også kendt i andre dele af verden. Med præcise lommeure, der tiltalte selv de allerøverste lag af samfundet, blev det muligt for Tissot at starte deres egen fabrik, hvor de kunne producere enhver del, der var nødvendig for at skabe et ur af den høje kvalitet. Denne selvstændighed kombineret med samarbejdet med et andet kendt urmærke, Omega, var med til at øge Tissots distributionsnetværk og med de innovative produkter sikre succesen og en stigende popularitet.

Med udgangspunkt i de seneste trends og tendenser har Tissot skabt en lang række ure i forskellige materialer, hvilket har givet et helt unikt udtryk lige fra klassiske, diamantbesatte ure til et farverigt design. Brandet har med stor succes, et innovativt design og udvikling af ny teknologi sikret sig selv, hvorfor de i dag er det urmærke i verden, som sælger flest ure.

Viser 1–32 af 45 resultater

Filter
 • -20%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  TISSOT HERRE UR T-TOUCH TITAN SORT SKIVE MED LÆNKE

  Original price was: 6.550,00kr..Current price is: 5.240,00kr.. Tilføj til kurv
 • -20%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  TISSOT HERRE UR T-TOUCH SOLAR TITAN MED LÆNKE

  Original price was: 8.350,00kr..Current price is: 6.680,00kr.. Tilføj til kurv
 • -20%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  TISSOT HERRE UR TRADITION CHRONOGRAF/STOPUR STÅL MED LÆDERREM – T063617605700

  Original price was: 3.295,00kr..Current price is: 2.636,00kr.. Tilføj til kurv

Dameure fra Tissot

Siden begyndelsen har Tissot skabt smukke ure til kvinder - først lommeure med fantastiske dekorationer, som var populære blandt datidens berømtheder og senere hen armbåndsure. Produktionen heraf begyndte i starten af 1900-tallet og har siden da udviklet sig til de smukke ure, vi kender i dag. Fra begyndelsen har det store udvalg af damearmbåndsure henvendt sig til enhver alder, stil og lejlighed, hvorfor Tissot er kendt som et yderst fleksibelt og attraktivt brand. Igennem årene har både guld, diamanter og krystal prydet de smukke ure, hvor flere er både vandafvisende og automatiske og dermed oplagte til sport eller andre fysiske aktiviteter. Se nærmere på vores store udvalg af dameure og find et nyt, smart ur til dig selv eller en kvinde, du synes fortjener en flot gave. Vi tilbyder en bred vifte af stilrene designs med stållænker i flere forskellige udtryk samt de klassiske læderremme og urskiver med eksklusive detaljer som perlemor, guld og diamanter. Derudover kan du vælge mellem både ovale, runde og mere kantede ure og finde det, som passer til din stil.

Tissot ure til herrer

Til mænd er urene fra Tissot kendetegnet ved et solidt design, hvor du kan få både klassiske og mere sporty udtryk alt efter din livsstil og dine behov. Gå på opdagelse i vores sortiment af flotte ure og find din nye favorit, hvad end du ønsker et ur med stållænke, læderrem eller gummirem eller en urskive med romertal, streger eller arabiske tal. Udover høj funktionalitet og et smart design har en lang række af vores herreure fra Tissot indbygget chronograf/ stopur, hvilket på mange områder kan gøre din hverdag lettere. Hvad end du er på udkig efter et Tissot ur til herrer eller damer, kan du hos Christoffersen Guld Sølv Ure finde det, som du allerbedst kan lide. Vi har både analoge og digitale modeller, og så fås de i et væld af udtryk. Gå på opdagelse og find let dit nye favoritur eller køb en flot gave til en du holder af, for med det velkendte rød-hvide flag vil uret med garanti bringe glæde hos den heldige modtager.
Indkøbskurv