SPIRIT ICONS SMYKKER

Vi vil gerne præsentere dig for den danske smykkevirksomhed Spirit Icons. De kreerer og udvikler unikke smykkedesign med fokus på kvalitet og eksklusivitet i en skandinavisk ånd i en kombination med det italienske temperament. Sådan beskriver Spirit Icons selv deres smykkeunivers. Hos Spirit Icons arbejdes der med kontraster og balance, hvor det stærke og grå kombineres med det bløde og feminine. Smykker fra Spirit Icons fås i både guld og sølv samt med eller uden sten og diamanter. Deres smykker kan kombineres på et hav af forskellige måder eller stå smukke alene. Hos Christoffersen har vi et stort udvalg af smykke fra Spirit Icons. Du finder både øreringe, halskæder og armbånd i et væld af fantastiske designs.

Viser 1–32 af 222 resultater

Filter

Armbånd, øreringe og halskæder i nordisk design med funklende sten

Der er ingen tvivl om, at de hos Spirit Icons er vilde med den nordiske enkelthed, der bliver blandet med smukke og eksklusive sten og diamanter. Selv siger de, at de får deres inspiration i den skandinaviske minimalisme, hvor især naturen, havet, himlen og skovene er omdrejningspunktet. Naturen er også en afgørende faktor i deres produktion, hvor de bruger 100% genanvendeligt sterlingsølv og guld. De designer og fremstiller deres smykker i Danmark. Spirit Icons flotte smykker er yderligere kendetegnet ved en stor omhyggelighed med detaljerne. Der er tænkt over det hele, og du får mere end bare et smykke. Deres smykker har altid en dybere betydning, hvor det personlige får lov til at skinne igennem.

Noget for enhver smag

Hos Christoffersen har vi en bredt udvalg af smykker fra danske Spirit Icons. Det inkluderer mange forskellige halskæder, der både kommer med og uden vedhæng alt efter, hvad du er til. Vedhængende kan være alt fra dit stjernetegn eller yndlingssymbol til diamanter og perler. Spirit Icons står også bag de fineste armbånd i sølv og guld, som kan kombineres på kryds og tværs for et mere personligt udtryk. Prøv flere armbånd sammen og vis din unikke stil. Eller tag et kig på de mest vidunderlige ringe med smukke sten og glimtende diamanter eller med flotte strukturer og mønstre. Du kan også gå på eventyr i deres verden af fantastiske øreringe – fra ørestikker til kædeøreringe. Hos Spirit Icons har de knækket koden til at udvikle smykker, der tiltaler enhver stilart. Og derfor er de også virkelig populære.  
Indkøbskurv