SKAGEN URE

I over 30 år har Skagen været et dansk topbrand inden for smarte ure til mænd og kvinder og er stadig den dag i dag et populært valg både i og udenfor Danmarks grænser. Med sit rene udtryk er urene designet med inspiration i Danmark og de forskellige energier, der findes i by og på land. Det moderne og legesyge aspekt er tydeligt afspejlet i de fine produkter, hvor rene urskiver og kvalitetsremme præger det minimalistiske design.

Det funktionelle ur fra Skagen er ikke kun et praktisk element i hverdagen, men fungerer også som et smykke i sig selv. Med fine detaljer og flotte farver passer det enkle ur til alle aldersgrupper og lejligheder, hvad end du skal til fest, på arbejde eller en aften i byen. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Skagen ure og find det, du kan have hele livet eller giv en fin gave til en, som med garanti vil sætte pris på det funktionelle, danske design.

998,00DKK
1.398,00DKK
998,00DKK
998,00DKK
1.298,00DKK
Vis
Ikke på lager

Less is more

Vælger du et Skagen armbåndsur, kan du være sikker på, at enkle linjer og et skarpt udtryk præger dit nye ur, for her er ingen overflødige detaljer at finde. De enkle skiver med tal, prikker og streger samt minimalistiske remme i læder, mesh eller stål fuldender uret og giver et elegant og yderst funktionelt udtryk. De populære ure er velegnede til alle aldre og stilarter, da de både findes i neutrale og mere pyntede modeller, så du let kan kombinere uret med din påklædning og øvrige smykker. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure gør vores flotte udvalg af Skagen ure det let at finde en ny favorit, hvad end du leder efter et til dig selv eller en gave til en, du holder af. Se nærmere på vores ure til både damer og herrer og vælg et enkelt ur i et klassisk, moderne eller sporty udtryk. Her finder du et hav af læderremme i brunlige, sorte og blålige toner, stål- og meshlænker i gyldne, rosa og mørkere nuancer samt urskiver i klassiske farver som sort, grå, hvid, blå og perlemor, så du kan sætte prikken over i´et.

Skagen vægure

Udover armbåndsure designer Skagen også smukke vægure, hygrometre og barometre, der pynter i ethvert hjem. Det danske design er ligesom armbåndsurene kendetegnet ved et enkelt udtryk, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Serien til hjemmets vægge findes i flere forskellige størrelser og farver og er udviklet med øje for detaljen og høj præcision, hvilket sikrer dig et praktisk produkt af højeste kvalitet. Går du op i indeklimaet, eller mangler du et funktionelt og dekorativt element i hjemmet, som fuldender indretningen, er et Skagen vægur, hygrometer og barometer et oplagt valg. På samme måde er den lille serie en fin værtsgave, fødselsdagsgave eller betænksom gave til en hvilken som helst anden begivenhed. Køb let og sikkert her på siden eller besøg en af vores butikker og find lige det ur fra Skagen, som du leder efter.