RHYTHM URE

Rhytm blev grundlagt i Tokyo i 1950 og deres sortiment tæller i dag en lang række ure, der omfatter alt fra helt enkle designs til ure med unikke detaljer, der virkelig skiller sig ud fra mængden. Rhytm skaber deres ure ud fra følgende slogan: Don´t follow, be a leader. De er derfor heller ikke bange for at gå først, når det handler om at tænke i nye baner i forhold til det visuelle udtryk på deres ure. Er du på udkig efter et stilfuldt ur til dit hjem, så kan du med fordel gå på opdagelse blandt vores udvalg af modeller fra japanske Rhytm.

Viser et enkelt resultat

Filter

Stilfulde vægure fra Rhytm

Med et Rhytm ur på væggen i hjemmets forskellige rum er det nemt at holde styr på klokken, uanset hvor du befinder dig. Men et vægur er meget mere end bare en praktisk foranstaltning, og her har Rhtym sørget for, at deres ure også er yderst smukke at se på, og at du dermed får et ur, der på fineste vis forener form og funktion. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure sætter vi en ære i at kunne tilbyde ure for enhver smag, og vi er derfor også glade for at kunne tilbyde ure fra Rhytm, som både står bag helt klassiske modeller og mere unikke og iøjnefaldende designs. Med urene fra Rhytm er der god mulighed for at sætte dit eget personlige præg på hjemmet med en model, der er et perfekt match med det øvrige interiør. De fleste af os har ofte telefonen ved hånden, men der er i sandhed intet, der slår æstetikken ved et smukt vægur.  

Find dit nye Rhytm ur her

Med et af de fine ure fra Rhytm bliver det ikke nemmere at give en væg i dit hjem et frisk pust. Med mere end 70 års erfaring med produktion af ure, er der garanti for, at funktionalitet og design går op i en højere enhed. Urene fra Rhytm kan bruges i både stue, køkken og alrum, og med dem kan du på enkel vis sætte et stilfuldt præg på væggen. Vil du skabe et unikt look, så kan du med fordel placere flere ure ved siden af hinanden. Valget et helt op til dig. Skulle du mangle et nyt vægur, der kan få dig ud af fjerene om morgenen eller måske et lækkert armbåndsur, der kan sætte prikken over i’et på dit outfit, så har du også god mulighed for at finde det i vores store udvalg her hos Christoffersen Guld Sølv Ure. Du finder vores spændende udvalg af ure online, og skulle et af dem falde i din smag, så kan du roligt bestille det hjem med tanken om, at du altid får gratis fragt hos os. Derudover sørger vi altid for at pakke dit køb pænt ind. Du er også altid velkommen til at tage udvalget i nærmere øjesyn i vores fysiske butikker, som du finder i Esbjerg, Silkeborg og Odense.
Indkøbskurv