RADO URE

Er du på udkig efter et stilfuldt ur, hvor kvaliteten er helt i top, så kan et Rado ur meget vel være det rette valg for dig. Rado er et schweizisk luksusbrand, som blev grundlagt i 1917 af de tre brødre Fritz, Ernst og Werner.

Rado er især kendt for deres to modeller Golden Horse og Green Horse, som blev lanceret i henholdsvis 1957 og 1958. Siden er udvalget af ure løbende blevet udvidet til i dag at tælle en lang række forskellige modeller, som alle har de rene linjer som deres designmæssige ledestjerne.

Viser alle 9 resultater

Filter
 • -36%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RADO UR XL D-STAR PLAT – R15943153

  Original price was: 10.900,00kr..Current price is: 6.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -38%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RADO SINTRA BLACK KERAMIK – R13884182

  Original price was: 16.200,00kr..Current price is: 9.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -41%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RADO SINTRA BLACK MAT – R13765162

  Original price was: 16.900,00kr..Current price is: 9.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -32%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RADO DAME UR TRUE JUBILEE KERAMISK HVID MED LÆNKE

  Original price was: 8.800,00kr..Current price is: 5.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -30%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RADO DAME UR TRUE PLAT CLASSIC MED LÆNKE

  Original price was: 7.000,00kr..Current price is: 4.895,00kr.. Tilføj til kurv
 • -35%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RADO HERRE UR ORIGINAL AUTOMATIK MED LÆNKE

  Original price was: 10.800,00kr..Current price is: 6.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -34%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RADO HERRE UR XXL D-STAR AUTOMATIK BLANK MED LÆNKE

  Original price was: 22.800,00kr..Current price is: 14.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -34%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RADO HERRE UR L WATCH TRUE THINLINE BLACK A

  Original price was: 15.200,00kr..Current price is: 9.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -36%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  RADO HERRE UR XL WATCH RADO D-STAR BLACK,BL

  Original price was: 14.000,00kr..Current price is: 8.995,00kr.. Tilføj til kurv

Revolutionerende ure fra Rado

Gennem mere end 100 år har Rado skabt en lang række forskellige ure, og i 1962 revolutionerede de urmarkedet med deres model DiaStar, som var det første ridsefrie ur i verden. Rado har senere hen udviklet mange andre modeller, som er præget af samme formsprog, og i dag er Rado især kendt for at være en af de eneste schweiziske urmærker, som udelukkende gør brug af ridsefrie materialer til deres ure. Rado anvender blandt andet tungsten og safirglas, og det er materialer, som der også gøres brug af i rumfartsindustrien. Med et Rado ur er du derfor sikker på at få en model, som kan holde til dagligdagens strabadser. Derudover anvender Rado også elementer af keramik i deres ure, hvilket bidrager til et stilrent udtryk, som ser ud næsten som nyt selv efter flere års brug. Du kan derfor roligt bære dit nye Rado ur hver eneste dag, uden du behøver frygte for uklædelige ridser. Det er muligt at få Rado ure med og uden chronograph. De fleste af urene fra Rado laves med en klassisk lænke, men det er også muligt at finde modeller med læderrem. Læderremmen er et yderst populært valg, når det kommer til armbåndsure til mænd. En læderrem har et klassisk og elegant look, som med tiden vil få et lækkert vintagelook. Vælger du derimod en stålrem, så får du et ur med et mere råt look over sig, og en klar fordel ved denne rem er, at den er nem at pleje. Med en stålrem, får du samtidig en yderst holdbar rem. Ønsker du et ur, som sidder let om håndleddet, så er en læderrem det rette valg, mens en stålrem giver en mere solid følelse om håndleddet. Vil du prøve de forskellige ure på, så kom gerne forbi en af vores butikker i Silkeborg, Esbjerg og Odense, hvor vi også kan guide dig til den rette pasform.  

Luksusure fra Rado

Med de ekstravagante ure fra Rado er du sikret veludført design til fingerspidserne og innovative materialer, som tilsammen giver et ur, som er både modstandsdygtigt og utroligt flot at se på. Vi fortjener alle at blive forkælet en gang imellem, så hvorfor ikke gøre det med et lækkert armbåndsur fra Rado, der kan hjælpe dig med at holde styr på klokken på fashionabel vis. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure sætter vi en ære i at have noget for enhver smag, og der er således god mulighed for at finde et ur, der lever op til dine præferencer, både når det kommer til rammen, skiven og remmen på uret. Er du mere til det sporty look, så kan du med fordel se nærmere på udvalget af ure fra Emporio Armani eller Hugo Boss.
Indkøbskurv