PULSAR URE

Som skaber af verdens første digitalur er Pulsar kendetegnet ved et nytænkende design og den seneste teknologi, hvorfor du får et ur i absolut topklasse til en yderst rimelig pris. Det digitale ur var ved afsløringen i 1972 et sensationelt produkt, der ændrede verdens opfattelse af tiden og er stadig den dag i dag et uundgåeligt produkt, hvad end du leder efter et stærkt ur til sportslige aktiviteter eller blot et smart hverdagsur.

Som en del af Seiko er Pulsar kendetegnet ved god kvalitet, den seneste teknologi og et raffineret udtryk, hvorfor du får et ur, der er velegnet til flere forskellige aldre, hverdag, fest og alt derimellem. Det innovative design med et universelt udtryk gør det let at finde et ur, som passer til dine behov og livsstil. Gå på opdagelse i vores Pulsar ure og find et smart ur i en overkommelig prisklasse, så du er sikret værdi for pengene og et moderne design.

Viser et enkelt resultat

Filter
  • -33%
    Tilbud! Tilføj til kurv

    PULSAR DAME DOUBLE MED LÆNKE OG GYLDEN SKIVE

    Original price was: 1.195,00kr..Current price is: 795,00kr.. Tilføj til kurv

Skil dig ud

Med mottoer som ”Born to be Different” og ”Tell it Your Way” skaber Pulsar unikke ure til enhver stil, så du let kan finde det ur, som matcher dine behov og ønsker. ”Born to be Different” afspejler brandets begyndelse i 1970´erne, hvor den øgede, teknologiske viden gjorde det muligt at gøre drømme til virkelighed. Dermed er Pulsar et symbol på præcis den tid - det var nyt og modigt og samtidig overraskende og anderledes. Dette ses tydeligt i de mange forskellige designs, hvor tidens trends og tendenser spiller en bærende rolle, så du får et moderne ur af høj kvalitet og funktionalitet. ”Tell it Your Way” referer til, hvordan Pulsar designmæssigt gør det let for dig at vise din individualitet gennem et ur. Denne filosofi udvikles konstant, ligesom der hele tiden skabes nye designs, hvorfor der med sikkerhed også findes et ur til dig og din unikke livsstil. Pulsars ure er opdelt i tre kategorier - Accelerator kendetegner sig ved detaljerede ure med funktionelle features, Attitude er klassiske, stilrene ure og Regular ure er karakteriseret ved mere sporty og afslappede modeller.

Digitale og analoge ure til enhver lejlighed

Uanset om du leder efter et klassisk, analogt ur eller et smart, digitalt ur er Pulsar et oplagt valg, hvad end det er til kvinder eller mænd. De forskelligartede produkter gør det let at finde den type, størrelse og design, som du bedst kan lide, for uanset om du er på udkig efter et sporty, klassisk eller moderne design med enkelte eller flere detaljer, kan du finde det blandt Pulsars ure. De mange forskellige udtryk er velegnede til de fleste lejligheder, og alt efter din øvrige påklædning kan du let op- og nedjustere dit look, så du er klar til enhver begivenhed. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi flere forskellige ure fra Pulsar så tag et kig her på siden og bestil hurtigt og sikkert dit nye Pulsar ur eller besøg en af vores butikker i Odense, Esbjerg eller Silkeborg og få relevant og kompetent rådgivning fra vores dygtige personale.
Indkøbskurv