LAPPONIA SMYKKER

Dette finske mærke går adskillige år tilbage, da skaberne bag Lapponia i 1960´erne havde en vision om at gøre smykkedesign til en kunstform, hvori den enkelte designers kunstneriske visioner og brandets unikke arv kombineres. Med denne revolutionære tilgang til smykkedesign er Lapponias stilrene smykker inspireret af den nordiske natur samt tankegang og alle håndlavede af dygtige smykkekunstnere, så du er sikret høj kvalitet og et lille stykke kunst. Samtidig er det skelsættende design en mulighed for at finde et smykke, der skiller sig ud fra mængden, og hvor der bag hvert enkelt smykke er en særlig historie, som designet på fineste vis gengiver.

I produktionen er bæredygtighed og respekt for naturen væsentlige aspekter for det finske brand. De bruger kun genanvendt guld, og 70% af sølvet, som bruges i produktionen, er genbrug. De resterende 30% er fra nordiske miner, og derudover er spildevand fra Lapponias fabrik opsamlet og behandlet for at minimere den skadelige indvirkning på miljøet. Med denne kombination får du et unikt smykkedesign, som er produceret med omtanke for naturen omkring os og skabt i et raffineret design ud fra de smukkeste elementer i livet på jorden.

Viser alle 2 resultater

Filter
 • -33%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  LAPPONIA SØLV COLLIE HALSKÆDE ABETONE VEDHÆNG MED SORT ONYX

  Original price was: 7.480,00kr..Current price is: 4.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -43%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  LAPPONIA SØLV HALSKÆDE NILE KAULAKORU

  Original price was: 5.290,00kr..Current price is: 2.995,00kr.. Tilføj til kurv

Populært smykkedesign

Med sit skulpturelle designsprog har Lapponia gennem årene vundet et hav af priser for det innovative smykkedesign og er hurtigt blevet et kendt brand hos berømtheder i hele verden. For eksempel var det finske brand de første til at kombinere sølv og akryl i et smykke, hvilket tiltrak stor opmærksomhed og blev et populært udtryk. Ligeledes blev sølvsmykker fra Lapponia også brugt i Star Wars, hvor karakteren Prinsesse Leia bar et sølvarmbånd og en sølvhalskæde, som stadig den dag i dag de mest ikoniske Lapponia smykker nogensinde. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi glade for at kunne tilbyde det unikke design, som skiller sig ud fra mængden og fungerer som små kunststykker i sig selv. I vores udvalg af Lapponia smykker finder du ringe, armbånd og halskæder i kreative udformninger, så uanset om du leder efter en feminin sølvhaskæde eller en rå fingerring, er det muligt at finde blandt Lapponias ikoniske smykker.

Sølv- og gulddesign i verdensklasse

Størstedelen af Lapponias designs er skabt af sølv, og med udgangspunkt i den nordiske natur har vi hos Christoffersen Guld Sølv Ure for eksempel ringe, som med et skarpt, minimalistisk design symboliserer det snedækkede, finske vinterlandskab med frosne søer. Ligeledes er der i sølv skabt en hel serie i forbindelse med Neil Armstrongs månelanding, hvor halskæder, ringe og armbånd derfra stadig i dag er en essentiel del af Lapponias kollektion. Derudover er det finske smykkedesign også inspireret af andre dele af verden, hvorfor de ikoniske serier som Nile og Origami har set dagens lys. Naturen spiller ikke kun en bærende rolle i de mange, smukke sølvdesigns, men er også benyttet i Lapponias guldsmykker, hvor guldklumpens tilfældige form og matte overflade tjener som inspiration i flere forskellige designs. Ligeledes er nattehimlen og dens stjerner, rensdyrenes bevægelse i skovene og månens refleksioner i skovsøerne alle elementer af den nordiske natur, som har været medvirkende til at skabe smykker i verdensklasse.
Indkøbskurv