JET SET URE

Er du på udkig efter et ur, der rækker langt udover det sædvanlige, er Jet Set måske noget for dig. Det svenske brand er, som navnet også indikerer, inspireret af det hurtige liv og har fokus på at nyde tilværelsen fuldt ud. De glamourøse accessories afspejler da også dette med en bred vifte af spændende designs, hvor stærke farver, skinnende metaller og glitrende sten er centrale fokuspunkter.

Med en forkærlighed for dristige designs sikrer Jet Set, at dit ur ikke går ubemærket hen. Jet Set tilbyder nemlig kollektioner opkaldt efter nogle af verdens mest kendte byer, så du let kan finde det helt rigtige match. Gå på opdagelse i de farverige designs, som sætter kulør på hverdagen og prikken over i´et til en aften i byen.

Viser et enkelt resultat

Filter
  • -40%
    Tilbud! Tilføj til kurv

    JET SET DAMEUR BLÅ MED STEN PÅ KRANSEN

    Original price was: 498,00kr..Current price is: 298,00kr.. Tilføj til kurv

Jet Set ure for enhver smag

Hos Jet Set er et ur mere end bare et funktionelt design, som viser tiden, men en oplevelse. Derfor har de skabt et utal af serier, hvor designet spænder vidt fra enkle og klassiske ure til pyntede ure, så du let kan finde det, der gør din oplevelse helt speciel. Blandt andet byder Jet Set på alt fra cool designs i neonfarver og elegante ure med et rent design til ure med et sporty udtryk, og så er dette kun et lille udsnit af de mange muligheder. Vælger du et ur fra Jet Set, er du sikret et kreativt udtryk samt et stort udvalg, så du altid kan finde det ur, som fuldender dit outfit uanset lejligheden. Samtidig findes urene i flere forskellige prisklasser, hvilket gør det muligt at have flere, du kan skifte mellem, og så fås urene fra Jet Set både til mænd og kvinder.

Jet Set hos Christoffersen Guld Sølv Ure

De sjove udtryk og dristige designs henvender sig til dig, der ønsker et ur, som skiller sig ud og giver dit outfit et ekstra pift. Med et væld af dekorative detaljer og et helt unik look er urene fra Jet Set blevet utrolig populære blandt alle aldre, for her er det næsten kun fantasien, der sætter grænserne for dekorative elementer, farver og sammensætninger. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi samlet de fineste modeller fra Jet Set, og shopper du her på siden, får du fri fragt på alle varer og 14 dages returret. Bestiller du inden kl. 17 på hverdage, sender vi samme dag, så du hurtigt kan få glæde af dit nye ur fra Jet Set. Du kan også besøge en af vores butikker i Odense, Silkeborg og Esbjerg, hvor du kan se urene på tæt hold eller prøve dem på. Derudover tilbyder vi forskellige services og reparationer, så dit ur bliver næsten så godt som nyt. Blandt andet hjælper vi med udskiftning af batterier, remme og lænker, og så kan du altid kontakte eller besøge os for et uforpligtende tilbud, hvis du har særlige ønsker. Uanset om du søger et ur eller reparation og vedligeholdelse heraf, har vi bred erfaring, så du trygt kan overlade arbejdet til os og nyde dit nye eller optimerede ur mange år frem.
Indkøbskurv