INEX URE

Inex er Skandinaviens største urmærke, og funktionalitet og nytænkning er nogle af de ting, der kendetegner urene fra Inex, som byder på modeller for både store og små. Der er derfor rig mulighed for at finde et fint Inex ur til samtlige af familiens medlemmer her hos Christoffersen Guld Sølv Ure.

Inex blev stiftet tilbage i 1952 af den danske urgrossist Henning Stæhr. Brandet blev grundlagt med udgangspunkt i Hennings ønske om et urmærke i dansk design, som kunne leve op til efterkrigstidens behov for luksus til priser, som var til at betale. Mere end 50 år siden grundlæggelsen er der ikke blevet rokket meget ved det overordnede koncept, og hos Inex kan du således stadigvæk finde ure i skandinavisk design til fornuftige priser, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed.

Viser 1–32 af 135 resultater

Filter
  • -25%
    Tilbud! Tilføj til kurv

    INEX HERRE STÅL MED LÆNKE – A12150S5A

    Original price was: 798,00kr..Current price is: 598,00kr.. Tilføj til kurv

Digitale og analoge ure fra Inex

Inex har efterhånden skabt sig et bredt sortiment af ure til børn med både analogt og digitalt design. De fleste børn stifter før eller side bekendtskab med det digitale ur gennem tablets og smartphones, så et armbåndsur med analog funktion kan klæde dem godt på til at kende denne visning af uret. Uanset om du og dit barn foretrækker det analoge eller det digitale ur, så er der rig mulighed for at finde det i Inexs udvalg, som byder på begge dele. Urene fås i et væld af forskellige farver og med søde figurer, så de yngre børn kan finde et sødt og sjovt ur, som de med stolthed kan vise frem til vennerne. Inex har også lavet børneure i mere afdæmpede farver til de ældre børn, der også ønsker at holde styr på klokken med et smart armbåndsur, men som foretrækker en mindre iøjnefaldende model. Tag gerne dit barn i hånden og kig ind forbi en af vores butikker. Her kan vores personale hjælpe jer med at finde det helt rigtige Inex børneur.

Inex dame- og herreure

Udvalget af Inex ure spænder vidt fra det klassiske herreur til detaljerige dameure. Der er derfor rig mulighed for at finde en model, der passer til dine præferencer blandt de mange forskellige modeller. Materialerne til Inex urene er nøje udvalgte, og forarbejdningsprocessen er under løbende kontrol, så de altid lever op til strenge krav til kvaliteten. Dameurene fra Inex afspejler den nyeste mode, både når det kommer til udformning og materialevalg, mens du blandt urene til mænd både finder klassiske og minimalistiske designs såvel som robuste sportsure til den aktive mand. Uanset om det er din partner eller dit barn, der skal have et fint ur i gave, så finder du mange fine ideer blandt vores Inex ure. Og trænger du selv til lidt ekstra forkælelse i form af en lækker accessory til håndleddet, så har vi med garanti også et ur for dig. Gå på opdagelse blandt de mange designs og udvælg din foretrukne model. Bestiller du inden klokken 17 på hverdage, så sender vi dit ur afsted samme dag. Hos os får du altid fri fragt på dit køb.
Indkøbskurv