HEJL & CO

Som en af Danmarks ældste sølvvarefabrikker har Hejl og Co. specialiseret sig i både smykker, borddækning samt vinartikler i sølv og meget mere. Den brede vifte af sølvvarer gør Hejl og Co. til noget helt særligt, og fordi der er stor variation i de mange sølvvarer, har du rig mulighed for at finde lige præcis det, du søger.

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi glade for at kunne tilbyde de lækre kvalitetsvarer i sølv fra Hejl og Co., hvor der er noget for enhver smag. Se nærmere på vores udvalg her på siden og find favorit eller bliv inspireret af de elegante sølvvarer, som med sikkerhed vil pynte i hjemmet eller udgøre den perfekte gave.

Viser et enkelt resultat

Filter
  • -34%
    Tilbud! Tilføj til kurv

    NORDAHL ANDERSEN TALLERKEN GLAT STÅL – 124-073-04

    Original price was: 295,00kr..Current price is: 195,00kr.. Tilføj til kurv

Lysestager og borddækning fra Hejl og Co.

Er du på udkig efter klassiske sølvlysestager, som kan bruges i hele hjemmet til at give et elegant udtryk, byder Hejl og Co. på et stort udvalg af både et- to- og trearmede lysestager, som i den grad kan fuldende din borddækning eller pynte rundt om i hjemmet. Blandt andet kan du finde helt enkle lysestager, der passer til enhver indretning, eller du kan gå efter de klassiske rokokkostager, som med et væld af detaljer tilfører stemning og liv i hjemmet. Udover sterlingsølv kan du også få forsølvede lysestager, som ligeledes sikrer et klassisk udtryk og en hyggelig stemning. Ligeledes skaber Hejl og Co. både dækketallerkner og fade, så du kan gøre lidt ekstra ud af borddækningen, når du skal have gæster eller holde et større arrangement. Med de smukke sølvvarer er mulighederne mange, og udover at dekorere bordet er sølvtallerkner en ideel dåbsgave, som kan bringe glæde både som et praktisk redskab, men også som et minde om en stor begivenhed. Hvad end du vælger, er du sikret et produkt af høj kvalitet, for Hejl og Cos mange års erfaring er ikke til at tage fejl af.

Find de fineste sølvvarer fra Hejl og Co. her

Uanset om du er på udkig efter en gave, eller selv skal bruge sølvvarer, har du hos Christoffersen Guld Sølv Ure mulighed for at finde det helt rigtige. Ønsker du at opleve sølvvarerne i virkeligheden, er du mere end velkommen til at besøge os i en af vores flotte butikker i Odense, Silkeborg og Esbjerg, hvor vores kompetente personale gerne hjælper dig med råd og vejledning samt svarer på ethvert spørgsmål, du måtte have. For os er din glæde det vigtigste, og derfor gør vi alt for, at du finder det helt rigtige. Du kan også shoppe her på siden, hvor du får fri fragt uanset, hvilke varer du køber, og så får du 14 dages returret. Det er også her, du kan være heldig at finde et eller flere gode tilbud, og så opdaterer vi løbende siden med de nyeste produkter fra Hejl og Co., så du altid har mulighed for at shoppe de nyeste varer. Finder du ikke, hvad du søger, kan du også gå på opdagelse blandt vores andre mærker, hvor kvalitet og et moderne design er kendetegnende.
Indkøbskurv