GUCCI URE

Gucci er et italiensk luksusbrand kendt i hele verden for det unikke logo, der både findes på tøj, sko, accessories og ikke mindst smykker og ure. Det italienske modehus skaber ure i verdensklasse, og med en moderne tilgang til mode er du sikret et stilrent og tidssvarende udtryk. Samtidig er det gode håndværk en hjørnesten i de fantastiske designs, hvorfor kun de bedste materialer finder vej til Guccis produktion.

Her på siden har vi samlet de flotteste Gucci ure, så du har stor mulighed for at finde det ur, der matcher din stil, hvad end du er til et klassisk dameur eller ønsker et, som er lidt udover det sædvanlige. Gå på opdagelse i vores udvalg og find dit nye ur eller bliv inspireret af de mange smukke designs.

Viser alle 2 resultater

Filter
 • -38%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  GUCCI DAME UR TORNABUONI LILLE FIRKANTET STÅL BØJLE

  Original price was: 6.450,00kr..Current price is: 3.995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -36%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  GUCCI DAME UR REC BRN GG 4D/STL/BNGL

  Original price was: 6.250,00kr..Current price is: 3.995,00kr.. Tilføj til kurv

Gucci ure i tidløst design

De smukke dameure fra Gucci henvender sig til stilbevidste kvinder i alle aldre, og så gør det rene design urene til en klassiker, du kan få glæde af mange år frem. For på trods af den moderne tilgang til tidens trends og tendenser, skaber Gucci tidløse ure, som aldrig går af mode. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure tilbyder vi et flot udvalg af Gucci ure til kvinder, som ønsker et produkt i særklasse. Blandt andet kan du finde en nyfortolket udgave af det klassiske dameur, hvor lænken er et smykke i sig selv. De enkle remme med et blødt look letter urets samlede udtryk og skaber samtidig kontrast til urenes firkantede urskive. Ønsker du et unikt ur, det skiller sig ud i mængden, byder vores sortiment også på Gucci ure med stålbøjler, hvor brandets logo præger remmen. Den runde urskive er et integreret element i uret, og med sin diskrete størrelse får du både armsmykke og ur i et. Se nærmere på vores fine udvalg her på siden og find din favorit blandt klassiske og tidløse eller moderne og stilrene Gucci ure, hvor du også har rig mulighed for at skille dig ud med diamanter og det ekstravagante mønster i forskellige farver.  

Kvalitetsure fra Gucci

Fælles for alle vores Gucci ure er den gode kvalitet, for udover det italienske design, er urene fra Gucci udstyret med et schweizisk urværk, hvilket sikrer dig et af markedets mest præcise ure. Det schweiziske urværk er kendt som det bedste af sin slags i verden, hvorfor en bred vifte af anerkendte urmærker ligeledes sværger til denne funktionelle løsning. Designmæssigt er materialer som rustfrit stål, krystaller og sølv blot nogle af de elementer, der går igen i produktionen, for at du er sikret et ur, der holder år efter år. Lige siden Gucci først startede med at designe ure i 1997, har brandet haft enorm succes med de tidløse klassikere, der både dengang og i dag fuldender din unikke stil med kant og et urbant touch. Gennem årene har Gucci også skabt flere ikoniske og udsøgte ure, som både i funktion og design er noget udover det sædvanlige, for med stor kreativitet og brugen af de bedste materialer forstår vi hos Christoffersen Guld Sølv Ure godt den store succes, som Gucci siden starten har haft.
Indkøbskurv