CALVIN KLEIN URE

Calvin Klein, som oprindeligt var døbt Richard Klein, grundlagde i 1968 firmaet af samme navn sammen med sin forretningspartner Barry Schwartz. Siden dag et har målet været at blive førende inden for amerikansk mode med æstetiske og innovative designs. Calvin Klein har gennem årene bygget sig større og større, og deres produkter sælges i dag i mere end 110 lande.

Calvin Klein har især opnået anerkendelse for deres undertøj, men også deres ure er et kig værd. Se bare vores udvalg her på siden, som alle er perfekte eksempler på det amerikanske mærkes gennemførte stil og unikke sans for detaljer.

Viser alle 8 resultater

Filter
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CALVIN KLEIN ALLIANCE DAME UR MED SAFIR GLAS

  Original price was: 2.290,00kr..Current price is: 1.145,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CALVIN KLEIN DAME UR LIVELY MED LÆNKE

  Original price was: 1.990,00kr..Current price is: 995,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CALVIN KLEIN DAME UR FLY STÅL MED 3 DIAMANTER

  Original price was: 2.290,00kr..Current price is: 1.145,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CALVIN KLEIN DAME UR GRID STÅL PVD SORT BØJLE

  Original price was: 3.290,00kr..Current price is: 1.645,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CALVIN KLEIN DAME UR OASIS STÅL SILVER

  Original price was: 2.690,00kr..Current price is: 1.345,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CALVIN KLEIN DAME UR OASIS STÅL BØJLE GRÅ SKIVE

  Original price was: 2.690,00kr..Current price is: 1.345,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CALVIN KLEIN DAME UR DRESS XL

  Original price was: 1.890,00kr..Current price is: 945,00kr.. Tilføj til kurv
 • -50%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  CALVIN KLEIN HERRE UR MED GRÅ LÆDERREM

  Original price was: 2.590,00kr..Current price is: 1.295,00kr.. Tilføj til kurv

Elegante ure fra Calvin Klein

Calvin Klein er et alsidigt brand, som formår at skabe det ene fantastiske design efter det andet. Det viser de på fineste vis med deres ure, som er elegante med et sporty twist. Her forenes skønhed og funktionalitet, og et ur ud over det sædvanlige er skabt. Urene fra Calvin Klein har inkorporeret det velkendte CK som en del af designet på urkasserne, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvem der står bag designet. Den minimalistiske designfilosofi, der kendetegner mange af Calvin Kleins tøjkollektioner har de overført til deres ure, som favner bredt. Hvad enten det er dig selv eller en, du holder af, som skal forkæles med et nyt ur, så har du rig mulighed for at finde den rette model blandt vores udvalg af ure fra Calvin Klein. Calvin Klein urene bliver produceret af Swatch Group i Schweiz, som også producerer Omega og Longines, som er blandt de førende ure i verden, når det kommer til kvalitet. Calvin Kleins ure indeholder Swatch Groups egne schweiziske ETA-urværk, og du kan derfor være sikker på, at urene er i fantastisk god kvalitet. Samtidig ligger Calvin Kleins ure i den billigere ende af skalaen, når det kommer til designerure, og her får du altså et fantastisk godt ur til en pris, der er til at betale.

Find dit næste Calvin Klein ur hos os

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er vi stolte af at kunne kalde os forhandlere af det amerikanske fashionbrand og dermed give vores kunder muligheden for at få fingrene i et af de eksklusive ure. Vælger du at købe dit Calvin Klein ur via vores webshop, så får du fri fragt på dit køb. Når du først har fundet perfekte ur, så vil du med garanti gerne tage det i brug hurtigst muligt. Derfor sørger vi også for at sende det afsted samme dag, hvis du bestiller inden klokken 17. På den måde kan du hurtigt lade dit nye Calvin Klein ur pryde dit håndled og med stolthed vise det frem til resten af verden. Har du spørgsmål, så hjælper vi hellere end gerne. Du er også altid velkommen i en af vores butikker, hvor du finder masser af spændende inspiration blandt vores mange fine smykker og ure fra nogle af de førende mærker fra ind- og udland.
Indkøbskurv