Skrevet af ChristoffersenGuld Kategori: Værd at vide
Publiceringsdato Visninger: 6814
Udskriv

Ordrekommentar:

Du kan ALTID skrive en kommentar vedrørende din ordre hvis vi skal være opmærksom på noget specielt. Evt. hvornår gaven skal gives væk, så daterer vi byttermærket derefter således retur og bytteretten også bliver forlænget !

 

Levering: 

Efter du har bestilt din varer kan der gå op til 8 dage før den bliver leveret til din adresse. Det er dog mest normalt at varen ankommer 1-2 hverdage efter bestilling.

 

Sikker betaling:

Online køb hos Christoffersenguld.dk kan betales med følgende betalingskort - Dankort. Vi anvender en betalings-gateway fra Epay og Nets der benytter SSL, og på den måde er du sikret mod misbrug. Når et kort misbruges i en fysisk butik eller betalingsautomat, har man en selvrisiko på 1200,- kr. Hvis det misbruges i en webshop, der anvender SSL er der ikke nogen selvrisiko og du således bedre stillet som forbruger.

 

SSL står for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol. SSL sikrer at data krypteres i kommunikationen mellem alle involverede parter under en handel. Det betyder at uvedkommende ikke kan opsnappe dit kortnummer under transaktionen. SSL funktionen ligger i din browser og aktiveres automatisk.

 

Christoffersenguld.dk:

Christoffersenguld.dk er en dansk virksomhed og følger dansk lovgivning og forbrugerrettigheder. Vi er registeret hos Told & Skat med cvr.nr. 28898541

 

Vores bank: Fynske Bank med reg.nr: 6857 Konto nr: 0001050928

 

Fortrydelsesret og landsdækkende bytteservice:

Se her hvor du har mulighed for bytte din vare http://www.guldsmed.dk i op til 30 dage !

 

Du har ifølge dansk lovgivning altid 14 dages FULD returret når du handler på nettet, undtagelser for bytteservice og returret er dog specialbestillinger ! Dette er f.eks. Fusions ringe og ting lavet med dit eget navn.

 

Bytteservice betyder at du "kun" kan bytte for det beløb du rent faktisk har givet for varen ! D.v.s. beløbet efter eventuel rabat !Sender du varen til Christoffersenguld bytter vi selvfølgelig UDEN beregning til evt. andre størrelser.

 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare og kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde.

 

Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

 

Bytteservice og fortrydelsesret gælder også udsalgsvarer !

 

Der ydes ikke ekstra rabat på i forvejen nedsatte varer !

 

Varen sendes til:

Christoffersenguld. Rugvang 36, 5210 Odense NV.

 

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales den fulde købesum naturligvis til dig. Dette gøres ved overførsel til din bank når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. Det er derfor vigtigt at du oplyser dit registreringsnummer og kontonummer til os ved returnering.

 

Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav.

 

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer.

 

Reklamationsret:

Når du handler på www.christoffersenguld.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd.

 

Da Christoffersenguld er autoriseret forhandler af alle de mærker vi fører, får du også en gyldig garanti fra producenten. Denne garanti er dog en begrænset garanti, da garanti på ure ikke dækker: glas, batteri, krone, læderrem eller metallænke, da der på disse ting forekommer slid samt belastninger ved brug.

 

Ved reklamation SKAL varen sendes til Christoffersenguld

 

Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vor adresse.

 

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen - bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav.

 

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

 

Personlige oplysninger:

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Du behøver ikke at blive oprettet som kunde for at kunne købe - du kan vælge log ind som gæst !

 

Vi registrerer din IP-adresse hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger og kortmisbrug politianmeldes!

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i 5 år iht. krav fra bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

 

 

 

 Vi glæder os til at handle med dig.