TOFTEGAARD SMYKKER

Med et tidsaktuelt design og høj håndværksmæssig kvalitet er Toftegaard et eksklusivt brand, som skaber en bred vifte af smykker til kvinder og mænd, der ønsker et udtryk udover det sædvanlige. I det store udvalg findes alt fra ringe, vedhæng og brocher til øreringe og armbånd i et klassisk og raffineret design, og så kan du blandt de mange kollektioner også få flere kunstneriske værker, der med et unikt udtryk i flere forskellige materialer giver dig et helt særligt smykke.

Den store kreativitet, der tydeligt ses i smykkerne fra Toftegaard, er hentet i den skandinaviske natur og livsstil, hvor et enkelt formsprog og elegant design er centrale elementer i fremstillingen heraf. Det danske smykkebrand håndterer alt fra design til fremstilling i eget værksted, så du er garanteret kvalitet fra start til slut fra en af Danmarks førende virksomheder inden for smykkedesign.

Viser alle 3 resultater

Filter
 • -21%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  WESSELTON VEDHÆNG 14 KARAT GULD MED BRILLANT 0,15 CARAT – V-158-0,15-GH

  Original price was: 9.500,00kr..Current price is: 7.500,00kr.. Tilføj til kurv
 • -22%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  WESSELTON ØRERINGE 14 KARAT HVIDGULD MED BRILLANTER 2X0,07 CARAT – Ø-201/2-07

  Original price was: 9.000,00kr..Current price is: 7.000,00kr.. Tilføj til kurv
 • -25%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  TOFTEGAARD VEDHÆNG 14 KARAT HVIDGULD MED PERLE – 1125U

  Original price was: 1.995,00kr..Current price is: 1.495,00kr.. Tilføj til kurv

Ringe fra Toftegaard

Ud af Toftegaards mange kollektioner er en stor del af sortimentet ringe, hvilket giver dig rig mulighed for at finde et smukt design, hvad end det er til dig selv, din partner eller som gave til en lang række begivenheder. Hvad end du leder efter allianceringe, perleringe, juvelringe, brillantringe eller vielsesringe, har du her rig mulighed for at finde den helt rigtige. Derudover kan du også finde forlovelsesringe til din partner og dig selv, hvor det vigtigste i valget heraf er, at designet matcher jeres ønsker og vil bringe glæde resten af livet. De smukke designs findes i både sølv og guld, en kombination heraf samt hvidguld, som giver et helt unikt udtryk, hvilket giver dig mulighed for at finde det, du bedst kan lide. Bytteserier er populære blandt flere store smykkebrands i Danmark, og også hos Toftegaard er det muligt at opgradere dit smykke til et større eller helt andet udtryk. Her kan du inden for to år bytte dit Toftegaard smykke til et nyt og kun betale differencen mellem det gamle og det nye smykke. Fordelen ved dette er, at du kan prøve flere forskellige smykker og finde dit favoritudtryk, og så giver dette koncept dig mulighed for at bære en smuk ring samtidig med, du sparer op til en større model.

Find dit nye, unikke smykke her

Alle smykkerne fra Toftegaard er produceret af de fineste materialer, så du er sikret et nikkelfrit produkt, og så er hvert enkelt smykke stemplet med Toftegaards eget mønsterbeskyttede stempel, hvilket garanterer den ægte vare. Derudover har det danske smykkehus igennem årene modtaget en lang række priser for de smukke designs, der hylder det gode håndværk i både ringe, armringe og brocher. Se nærmere på de flotte produkter i vores udvalg og få inspiration til dit næste køb eller glæd ham eller hende, du elsker med et eksklusivt smykke, som holder hele livet og bringer gode minder, hver gang modtageren bærer smykket. Køb dit nye smykke fra Toftegaard her på siden eller besøg en af vores flotte butikker i Odense, Esbjerg eller Silkeborg og få kompetent vejledning af vores dygtige personale, så du kommer hjem med det helt rigtige smykke fra Toftegaard.
Indkøbskurv