SON OF NOA SMYKKER

Dette populære smykkebrand hører under Nordahl Andersen og er kendt for sine rå, enkle armbånd, ringe og halskæder samt slipsenåle og manchetknapper. SON of NOA er en kollektion skabt af materialer som onyx, tigerøje, hæmatit og kalvelæder samt stål og sølv, så du får et moderne, stilrent udtryk.

De smukke materialer tilfører et enkelt, men spændende look og giver et unikt farvespil på enhver mands håndled uanset alder. Samtidig er de maskuline smykker som ringe, armbånd og halskæder en fin detalje, hvor du kan vælge mellem flere forskellige typer, farver og materialer, så smykkerne fra SON of NOA bliver lette at kombinere med hinanden, eller du kan sammensætte dit nye smykke med dine øvrige.

Viser 1–32 af 120 resultater

Filter

Armbånd til ethvert håndled

Udover halskæder og ringe skaber SON of NOA en lang række smarte armbånd til mænd i alle aldre, så du let kan finde det, som matcher din stil eller finde gaven til ham, som bliver student, har fødselsdag eller bare fortjener et ekstra klap på skulderen. Går du på opdagelse i vores store udvalg, finder du alt fra snoede armbånd i nylon, perlearmbånd, flettede læderarmbånd samt elegante metalkæder i både et mat og gyldent look. Hvad end du er til et råt lænkearmbånd eller en flettet udgave, kan du finde det materiale og udtryk, du bedst kan lide og tilføre maskuline og stilrene detaljer til dit look. De mange forskellige designs har alle et moderne udtryk og god kvalitet til fælles, hvorfor et enkelt armbånd er oplagt til brug, hvad end det er hverdag eller fest. Du kan også kombinere de forskellige armbånd og opnå et mere rustikt og personligt look, der spiller sammen med dit armbåndsur og øvrige smykker, så du er er velklædt uanset lejligheden. De fine armbånd fås i flere forskellige længder, og så er de yderst attraktive i forhold til deres pris, hvorfor du med fordel kan have flere og bruge dem på skift eller lave nye kombinationer.

Find dit nye SON of NOA smykke her

Med et armbånd er det let at bringe variation i garderoben, og det samme gælder for både ringe og halskæder. Se nærmere på de flotte herresmykker, der er ideelle til et par jeans og en t-shirt såvel som blazer og habitbukser, hvorfor smykkerne passer til alle situationer, uanset om du er på arbejde, til familiefest eller bryllup. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find dit nye favoritsmykke eller prøv noget nyt og pift dit look op. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi et bredt udvalg af SON of NOA smykker, der med sit enkle look er velegnet til de fleste mænd og giver din øvrige påklædning den sidste, vigtige detalje. Dermed er de smarte smykker lette at få brugt, så du undgår, at de kommer til at samle støv i skuffen, og så sikrer den gedigne lås, at armbåndet bliver, hvor det skal. Samtidig er sølv, stål, perler og læder slidstærke materialer, hvilket gør, at dine smykker forbliver pæne, så du kan nyde dem mange år frem.
Indkøbskurv