SEIKO URE

Det japanske brand Seiko blev grundlagt i 1881 og er kendt for enestående kvalitetsure, hvor innovative designs og den seneste teknologi er centrale elementer i produktionen heraf. Det stærke fokus har betydet, at Seikos banebrydende produkter er populære i hele verden og med et bredt udvalg, kan du let finde det ur, der passer dine behov.

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure er der i vores store udvalg et Seiko ur til enhver, hvad end du er til et klassisk, funktionelt ur, der kan bruges til enhver lejlighed eller ønsker et design med flere features. For eksempel kan du let finde det ur, der er perfekt i flere typer af sport uanset, hvilket plan du dyrker din interesse på.

Viser 1–32 af 155 resultater

Filter
  • -31%
    Tilbud! Tilføj til kurv

    SEIKO PREMIER DAME UR STÅL MED 10 DIAMANTER – SRKZ61P1

    Original price was: 3.495,00kr..Current price is: 2.395,00kr.. Tilføj til kurv

Find din favoritserie

Seiko har skabt flere forskellige serier herunder sportsure, GPS-ure og klassiske ure, så du får et solidt ur af den bedste kvalitet, som passer til din livsstil. Det betyder, du med et ur fra Seiko 5 Sports trygt kan begive dig ud i fysiske aktiviteter i både regn og sol og samtidig nyde de fem centrale elementer, der har givet serien sit navn. Udover at være Japans første automatiske armbåndsur er features som dato, yderst holdbar rem og urkasse samt forsænket krone og vandafvisende materialer det, der udgør urene fra denne serie. Som med ovenstående serie stod Seiko også bag Japans første dykkerur, hvorfor Seiko Prospex med sit holdbare og innovative design gør det muligt at udforske verden. Uanset om du er professionel dykker eller nyder det blå dyb på hobbyplan, er du sikret et kvalitetsur, som hele tiden udvikles, hvilket er din garanti for et sikkert produkt. I den tredje serie, Astron, findes de nyeste modeller af verdens første soldrevede GPS-ur, som får sin energi fra solen, hvilket betyder, du aldrig behøver at lade det. Derudover kan du med uret koblet på GPS-netværket let indstille tidszonen, du befinder dig i og hurtigt gøre brug af det smarte ur.

Kvalitetsure til mænd og kvinder

Udover ovennævnte serier er serierne Seiko Premier og Presage skabt til både herrer og damer. Den førstnævnte inkluderer raffinerede, elegante designs, som især er velegnede til finere brug. Her kombineres klassiske, men nutidige designtemaer i harmoni med den seneste teknologi, hvilket giver ure i særklasse. Den sidste serie, Presage, afspejler brandets oprindelse, hvor det japanske, æstetiske design og traditionelle håndværk forenes i en original kollektion, som er kendetegnet ved japansk skønhed, kvalitet og holdbarhed. Seiko er med sin lange historie og brede erfaring et revolutionært brand, som med funktionalitet og design er kendt for at have produceret ure, der som tidligere nævnt inkluderer både verdens og Japans første af sin slags. I vores udvalg findes en lang række af de ovennævnte ure, som spænder bredt i praktisk kunnen og udtryk. Tag et nærmere kig på vores tidløse herre- og dameure med stålremme, du kan bære i enhver situation eller vælg et ur til hjemmet blandt vores mange vækkeure samt ure til væggen og fuldend dit eget og hjemmets udtryk.
Indkøbskurv