SCROUPLES SMYKKER

Det danske smykkehus Scrouples blev grundlagt for mere end 35 år siden og er stadig i dag et kendt brand inden for smykker til lejligheder af alle størrelser. Med inspiration i det unikke, nordiske design skaber Scrouples en bred vifte af smykker, hvorfor du med garanti kan finde det, der passer til dig. I det store udvalg findes flere forskellige serier af både halskæder, øreringe, ringe, ørestikker og vedhæng samt enkeltstående smykker i rene, moderne designs såvel som et klassisk udtryk.

Se nærmere på de populære kors- og hjertevedhæng, der er velegnede som gaver til både konfirmation og barnedåb eller bliv inspireret af de klassiske smykkeserier i 14 karat guld med farverige ædelstene som rubin, ametyst og safir. Du kan også gå på opdagelse i vores flotte udvalg af enkle guldsmykker, hvor farvede sten og ferskvandsperler er en stor trend i smykkeverdenen eller finde det perfekte smykke til børn og mænd.

Viser 1–32 af 1936 resultater

Filter

Smykker til enhver

Det store udvalg og de attraktive priser gør, du kan få smykker fra Scrouples til enhver alder i ethvert prisniveau. Vælg mellem vores mange prisvenlige produkter eller find et mere eksklusivt smykke til dig selv eller som en fin og betænksom gave til en du holder af. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi Scrouples smykker til både hverdag og fest, så du kan sætte prikken over i´et på dit look. Uanset om du leder efter et smykke til mænd, kvinder eller børn er Scrouples det perfekte brand. Her finder du alt fra elegante guldserier til rå læderarmbånd og fine ørestikker, så hele familien er klædt pænt på med små, lækre detaljer. De fine materialer som guld, sølv og ædelstene sikrer et produkt af den højeste kvalitet, og så er de smukke finesser som fatninger og udformninger samt ferskvands-, barokperler og kulørte sten med til at gøre smykket til noget helt særligt.

Populære smykkeserier

Scrouples er især kendt for de fine serier, der spænder over mange forskellige stilarter og udtryk, men har den gedigne kvalitet til fælles. For eksempel er Kleopatra en smuk og populær serie, der med sit raffinerede og smagfulde design passer til de fleste kvinder, hvad end du ønsker halskæder, øreringe eller ringe. Ligeledes er Viktoria et oplagt valg, hvis du leder efter en stilren smykkeserie i guld eller hvidguld. I vores udvalg af Scrouples smykker kan du også finde smukke forlovelsesringe til enhver stil, for i valget heraf er det vigtigste, at ringene matcher dine og din partners ønsker til form, farve og design. Uanset om du er på udkig efter et klassisk, moderne eller romantisk design, har vi hos Christoffersen Guld Sølv Ure de ringe, armbånd, øreringe og halskæder fra Scrouples, der passer til dig. Vælg de smykker, der matcher din stil eller prøv et helt nyt look, som du kan lade stå frem enkeltvis eller kombinere med dine eksisterende smykker, for kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan sammensætte dine smykker. Få professionel vejledning af vores dygtige medarbejdere i Odense, Silkeborg og Esbjerg og find de helt rigtige ringe, øreringe, halskæder og vedhæng fra Scrouples og fuldend dit look.
Indkøbskurv