OBAKU URE

Dansk design er kendetegnet ved funktionelle og enkle løsninger, som kombineret med et stilrent og minimalistisk udtryk holder år efter år. Præcis dette er grundstenen i Obaku Denmarks tidløse og unikke ure, som er skabt til at holde hele livet. Med lækre materialer og et stilrent udseende er urene en smart tilføjelse til mænd og kvinder i enhver alder og samtidig et produkt til en attraktiv pris, hvor du ikke behøver undvære hverken design eller kvalitet. Vælger du et Obaku ur, får du et funktionelt design, som gør det muligt at leve i nuet.

Gå på opdagelse hos Christoffersen Guld Sølv Ure og find det ur, som matcher dine behov eller bliv inspireret af vores store udvalg af Obaku Denmark, der dækker en bred vifte af smukke ure i forskellige størrelser, materialer og farver.

Viser 1–32 af 65 resultater

Filter

Zen-filosofi som inspiration

Bag navnet på det danske brand gemmer sig en interessant historie, som begyndte allerede i 1661, hvor zen-filosofien Obaku blev grundlagt ved foden af Mount Obaku. Med fokus på at se verden uden forvrængning og elementer, som er skabt af naturen og egne tanker, sikrer Obaku-zen en samlet balance i krop og sind. Overordnet danner zen rammen om et liv, hvor enkelthed, sandhed og ro er essentielle parametre, og hvor man skal sætte pris på de vigtigste ting i livet. Alt dette er gengivet i Obaku Denmarks raffinerede design, hvor det rene udtryk spiller en vigtig rolle i urets overordnede udseende og den bagvedliggende designfilosofi. Håndværk og grundighed er nøgleord, for bag Obakus design er et ønske om at skabe tidløse ure, der aldrig går af mode. Dette er afspejlet i udseendet, hvor smukke materialesammensætninger og udformninger sikrer et æstetisk, fuldendt ur af høj kvalitet. Det minimalistiske og rene look, som går igen i ethvert ur, er karakteriseret af store urskiver og smalle stål- og læderremme, som findes i både gyldne, mørke og lyse farver. Udover det helt enkle, elegante design kan du også finde lækre detaljer som dobbelt tidsvisning, Swarovski-sten og perlemor, der tilfører et ekstra dekorativt element til uret.

Enkle ure til ham og hende

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure har vi et bredt udvalg af både herre- og dameure fra Obaku, så du med sikkerhed kan finde det, der passer til din stil. For udover at kunne vise tiden skal et ur være en glæde at se på, røre ved og have på - kort sagt skal uret gennem sine detaljer, udformning og materialer være med til at afspejle den enkeltes personlighed. Derfor har vi nøje udvalgt en lang række af elegante ure fra Obaku Denmark, hvilket giver dig den bedste mulighed for at finde det helt rigtige. Med sans for de små detaljer og rene linjer er Obakus ure til kvinder og mænd en tidløs tilføjelse til ethvert håndled og kan bruges til hverdag, fest og alt derimellem. Kombinationen af nordisk design og asiatiske elementer giver et unikt udtryk, der ikke går af mode, og så er du sikret kvalitet og håndværk i en klasse for sig.
Indkøbskurv