JOANLI NOR SMYKKER

Joanli Nor er et dansk smykkebrand, som hører under det danske smykkehus Nordahl Andersen, som blev etableret i 1985. Joanli Nor tog sin begyndelse i 2015 og har på ganske få år formået at opnå en central plads blandt mange af de helt store spillere på det danske smykkemarked.

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure kan vi tilbyde et spændende udvalg af de flotte Joanli Nor smykker, som er fremstillet i sterlingsølv. Uanset om du søger en fin halskæde, et par nye øreringe eller et flot armbånd, så finder du det blandt vores Joanli Nor smykker.

Viser 1–32 af 367 resultater

Filter

Joanli Nor smykker til enhver lejlighed

De fleste af os har en klar præference, når det kommer til smykker i enten guld eller sølv. Hos Joanli Nor er de leveringsdygtige i begge dele, så du nemt kan finde et smykke, der passer til din personlige stil. Derudover står Joanli Nor også bag smykker med både sort og rosa finish for et mere unikt look. Smykkerne vil med deres enkle og stilrene look kunne give et ekstra pift til hverdagsoutfittet, ligesom de kan bruges til at fuldende et festligt outfit – kort sagt kan Joanli Nor smykker bæres ved enhver lejlighed. Til smykkerne er der gjort brug af blandt andet symboler fra naturen såsom træer og fjer, ligesom der er brugt hjerter og uendelighedstegn, som er perfekt til dig, der holder af smykker, som symboliserer noget helt specielt. Flere af smykkerne laves med samme symbol på armbånd, øreringe og halskæde, så du kan skabe en flot sammenhæng mellem dine smykker. Men smykkerne fra Joanli kan også fint bruges enkeltvis for et stilrent og diskret udtryk.

Stort udvalg af Joanli Nor smykker

Her på siden finder du mange forskellige Joanli Nor smykker, og der er derfor rig mulighed for at finde et eller flere designs, der opfylder dine ønsker, når det kommer til smykker. Joanli Nor laver smykker til fine priser, som alle kan være med på, så trænger smykkeskrinet til en opgradering, så er her et rigtigt godt sted at starte. Ønsker du at passe bedst muligt på dine Joanli Nor smykker, så bør du sørge for at smykkerne ikke kommer i kontakt med parfume og cremer, ligesom du bør tage dem af, inden du dyrker sport eller går i bad. Du kan også lade en guldsmed efterse smykkerne en gang imellem for derved at sikre dig, at de er i bedst mulig stand. Tager du disse forholdsregler, så vil smykkerne bevare deres look i mange år frem. Tag et kig på de mange fine modeller her på siden, eller kig forbi en af vores butikker, hvor du kan se nærmere på Joanli Nors smykker og prøve dem på, inden du køber. Skulle du have nogen spørgsmål til Joanli Nor smykkerne, så besvarer vi dem gerne. Du kan sende en mail til os på butik@christoffersenguld.dk, eller du kan ringe til os på 66 16 32 30. Besøger du os i en af vores butikker, så står vores dygtige personale også klar til at hjælpe dig der. Vi har butikker i både Silkeborg, Esbjerg og Odense, så der er rig mulighed for at finde en nær dig.
Indkøbskurv