JAGUAR URE

Den schweiziske urmager Peter Haas grundlagde Jaguar i 1938, og lige fra begyndelsen har de hos Jaguar arbejdet ud fra en målsætning om at skabe ure i god kvalitet, som er skabt ved hjælp af godt håndværk. Peter Haas satte samtidig en ære i, at urene var præget af stor præcision og elegance, og dette er også gennemgående for urene i dag.

Med Jaguar urene kombineres den nyeste teknologi og en klassisk stil. Hvis det lyder som opskriften på dit drømmeur, så vil udvalget af Jaguar urene her på siden med garanti falde i din smag. Køber du dit nye ur hos os, så leverer vi altid din ordre kvit og frit.

Viser 1–32 af 99 resultater

Filter
 • -23%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  JAGUAR SPECIAL EDITION BLÅ – J897/1

  Original price was: 6.498,00kr..Current price is: 4.998,00kr.. Tilføj til kurv
 • -25%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  JAGUAR ACAMAR UR STÅL SORT CHONOGRAF – J865/4

  Original price was: 3.998,00kr..Current price is: 2.998,00kr.. Tilføj til kurv

Eksklusive ure fra Jaguar

Jaguar er leveringsdygtige i Swiss made ure af højeste kvalitet. Jaguar har opnået stor popularitet med deres Special Edition modeller, som byder på blandt andet chonograph, 316L stålkasser og safirglas. Med andre ord får du med Jaguar Special Edition et ur, der er lidt ud over det sædvanlige. Urene produceres kun i et begrænset antal, så foretrækker du at bære et helt specielt ur, som ikke mange andre har, så kan det meget vel være, at dit nye ur skal findes i en af Jaguars Special Edition kollektioner. Et Jaguar ur er en investering for livet, som kan sætte prikken over i’et på dit outfit og give dig et gennemført og stilsikkert look. Med Jaguar får du et ur, hvor kvaliteten og materialerne er i en klasse for sig. Blandt Jaguar urene finder du både modeller med den klassiske læderrem og med den mere rå stållænke, alt efter hvilket udtryk du går efter.

Jaguar ure for enhver

Jaguar producerer både solide ure til mænd og mere diskrete og feminine dameure. Dameurene er lavet med en kraftig double stållænke, der giver et modstandsdygtigt ur, uden at der bliver gået på kompromis med den elegante og stilsikre finish. I udvalget af dameure finder du både de helt klassiske modeller, og de mere iøjnefaldende designs med påsatte sten, der glimter om kap med solen. Til den sporty kvinde kan vi anbefale urene i Lady Diver-serien, som kan bruges til dykning. Husk blot på, at hvis du bruger uret i saltvand, så bør du efterfølgende skylle det i ferskvand og lægge det til tørre. På den måde passer du bedst muligt på dit ur, så du kan få glæde af det så længe som muligt. Jaguar herreure fås ligeledes i helt klassiske designs og mere unikke modeller, så der med garanti er et ur for dig, uanset om du er til det stilrene og stringente, eller du foretrækker det ekstravagante ur, der med garanti vil tiltrække sig omgivelsernes opmærksomhed. Jaguar formår at skabe ure med flotte sammensætninger af farver, der giver et eksklusivt og samtidig meget trendy udtryk. Jaguar formår at favne bredt med deres forskelligartede designs, der alle har det schweiziske øje for præcision dybt forankret i deres DNA. Find din foretrukne model her på siden, eller besøg os i en af vores butikker, hvor du kan tage hver enkelt model i nærmere øjesyn.
Indkøbskurv