HEIRING SMYKKER

Heiring blev grundlagt i 1976 af guldsmed Frits Heiring og har været i familiens eje lige siden. Fra dag et har de hos Heiring haft et ønske om at levere smykker i bedste kvalitet. De tror på, at et godt design kræver godt håndværk, og derfor er hvert eneste smykke håndlavet af udlærte guldsmede med stor passion for deres fag.

Uanset om du er mest til guld, eller om du foretrækker sølv, så findes der et Heiring smykke for dig. Her på siden finder du vores store udvalg af smykker fra det danske smykkebrand Heiring.

Viser 1–32 af 309 resultater

Filter
 • -27%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  HEIRING TWISTER SØLV RING – 29-3-07RH

  Original price was: 675,00kr..Current price is: 495,00kr.. Tilføj til kurv
 • -30%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  HEIRING SQUARE WIRE SMALL CREOL FORGYLDT SØLV – 29-9-02FG

  Original price was: 565,00kr..Current price is: 395,00kr.. Tilføj til kurv
 • -22%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  HEIRING SKYTSENGEL VEDHÆNG LILLE ROSA – 51-5-71RO

  Original price was: 450,00kr..Current price is: 350,00kr.. Tilføj til kurv
 • -29%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  HEIRING TWISTER SØLV FORGYLDT VEDHÆNG – 29-3-08FG

  Original price was: 275,00kr..Current price is: 195,00kr.. Tilføj til kurv
 • -23%
  Tilbud! Tilføj til kurv

  HEIRING SHELL SØLV FORGYLDT VEDHÆNG – 52-2-20CR-FG

  Original price was: 195,00kr..Current price is: 150,00kr.. Tilføj til kurv

Populære Heiring smykker

Heiring står bag smykker, der har opnået stor popularitet på grund af deres enkle og stilfulde designs. Særligt Heirings kollektion med navnet Feather med små fjer i guld og sølv er blevet populære grundet deres naturlige udtryk. I serien fås både armbånd, halskæde og øreringe, så du har mulighed for at skabe en flot sammenhæng i dit look med de forskellige smykker, der også sagtens kan bruges enkeltvis. Du kan også se nærmere på Heirings Dream Catcher smykke, som er lavet med inspiration fra den klassiske drømmefanger, der lader de gode drømme komme forbi, mens de dårlige drømme bliver fanget i ringen og går i opløsning, når det første lys fra morgengryet rammer. Med smykkerne fra Heiring er det tidløshed og klassiske elegance, der er i centrum, og hver eneste kollektion er forankret i et stilsikkert formsprog, hvor smykkerne taler helt for sig selv. Med smykkerne fra Heiring kan du skabe et feminint og personligt udtryk med fine symboler, der har en helt særlig betydning for dig. Smykkerne er i fantastisk god kvalitet og fås samtidig til priser, som de fleste kan være med på.

Bliv fortryllet af de fine Heiring smykker

Samtlige af smykkerne fra Heiring stråler af elegance, og det grundige arbejde, der er lagt i hvert eneste smykke, gør dem til en helt speciel accessory, som kan bruges til hverdag såvel som til en festlig anledning. Smykkernes klassiske udtryk gør dem samtidig populære hos kvinder i alle aldre. Et Heiring smykke udgør en flot og personlig gave til en helt særlig person i dit liv. Heiring står blandt andet bag en række smykker, der har fået navnet Guardian Angel med en smuk skytsengel, der symboliserer kærlighed og beskyttelse, og som kan give modtageren en betryggende følelse af, at du altid er tæt på – hvis ikke fysisk, så i hjertet. Så står du og mangler en helt speciel gave til en konfirmation eller måske en rund fødselsdag, så er et Heiring smykke et godt og kærligt valg. Uanset om modtageren foretrækker armbånd, øreringe, halskæde eller ringe, så findes det i vores brede sortiment, som gør det muligt at finde den helt perfekte gave. Er det et Heiring smykke, der mangler, for at din smykkesamling er komplet? Så kan du med fordel gå på opdagelse her på siden og lade dig fortrylle af Heirings magiske smykkeunivers. Hos Christoffersen Guld Sølv Ure får du altid fri fragt på dit køb.
Indkøbskurv